• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA 4:1:1

Pitkäketjuiset aminohapot

Maku
Pakkaus
Määrä

AFTERPARTY - jopa 75% alennusta + extra 10% | Käytä koodia: BILEET

Paluu töihin on helpompaa Myprotein Afterpartyn ansiosta! Ja mikä parasta - kaikki asiakkaamme on kutsuttu mukaan juhlimaan!

Säästä jopa 75% KAIKESTA plus EXTRA 10% alennusta koko tilauksesta vain tänään!

Tarjous on voimassa keskiyöhön 30.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

Ovh: 15,99 €

Nyt 11,99 €

Säästä: 4,00 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

BCAA:t (haaraketjuiset aminohapot) ovat usein saatavilla 2:1:1 suhteessa, mutta Myproteinin tarjoama 4:1:1 suhde auttaa sinua nyt stimuloimaan lihastesi kasvua entistä enemmän.

BCAA:t 4:1:1 suhteessa ovat Leusiini, Isoleusiini ja Valiini. Tutkimukset ovat osoittaneet Leusiinin merkityksen ja kyvyn stimuloida lihasten kasvua säätelemällä entsyymejä jotka saavat aikaan proteiini synteesiä.

Isoleusiini ja Valiini ovat sisällytettynä tuotteeseen sillä niiden on tutkittu auttavan Leusiinin imeytymistä aineenvaihduntaan jolloin se saadaan parhaiten käyttöön jokaisessa annoksessa.

BCAA:t ovat tärkeitä sillä ne estävät kudoksen hajoamista treenaamisen aikana ja ne auttavat ylläpitämään lihaskudosta sekä kehon glykogeenivarastoja.

Toisin kuin muut aminohapot, haaraketjuiset aminohapot (BCAA) eivät imeydy vatsassa vaan suoraan lihaksessa. Tämä ainutlaatuinen kyky auttaa rakentamaan lihaskudosta ja pysäyttämään katabolian. Keho ei pysty syntetisoimaan Leusiinia, Isoleusiinia ja Valiinia minkä vuoksi nämä ainutlaatuiset aminohapot ovat välttämättömiä kasvulle.

Voit nostaa haaraketjuisten aminohappojen tehoa nauttimalla 10mg B6-vitamiinia jokaista 10g (BCAA) kohden.

Hyödyt

  • Auttaa ylläpitämään lihaskudosta
  • Tehostaa lihasmassan lisäämistä
  • Välttämätön kehon kudosten kasvulle

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 5 grammaa 2-4 kertaa päivässä optimaalisten tulosten saamiseksi.

Paras nautittuna veden tai muun haluamasi juoman kanssa.

Sekoita 2 pientä MP annosmitallista (5g) haluamaasi määrään vettä tai muuta juomaa ja nauti välittömästi.

1 x MP Pannosmitallinen (pieni) painaa 2.2g. (ei sisälly)

Ainesosat

BCAA (Leusiini:Isoleusiini:Valiini), Sitruunahappo (Berry Blast), Väriaine (punajuuriväri [Berry Blast], Antosyaani [Berry Blast]), Aromit (maustetut versiot), Makeutusaine (Sukraloosi® [maustetut versiot]).

Ravitsemustietoa

Määrä per 5g serving:

BCAA: 5g.

Huomioithan että ravintoarvo on otettu maustamattomasta tuoteversiosta. Valitessasi maustetun versio BCAA-sisältö laskee noin 0.75g per annos

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

BCAA 4:1:1

Valitse kuva

BCAA 4:1:1