• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Calcium Caseinate

Instantoitu kalsiumkaseinaatti

Maku
Pakkaus
Määrä

Jopa 30% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: SÄÄSTÄ

Palkkapäivä oli juuri ja joulu lähestyy... Mitä enemmän ostat Myproteinilta, sitä enmmän säästät! Käytä koodia: SÄÄSTÄ

Osta 40€ arvosta, niin säästät 15%

Osta 60€ arvosta, niin säästät 20%

Osta 80€ arvosta, niin säästät 25%

Osta 100€ arvosta, niin säästät 30% 

Käytä koodia: SÄÄSTÄ

Käy myös katsomassa uutuustuotteitamme lisäravinteista sekä kaikki vaateuutuutemme!

Tarjous voimassa keskiyöhön 5.12.2016 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. 

OSTA NYT

22,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myprotein Calcium Caseinate on maidosta valmistettu proteiinipitoinen ja vähärasvainen painonhallintatuotteissa, urheilujuomissa, lisäravinteissa ja proteiinipatukoissa yleisesti käytetty ainesosa.

Tuote sisältää runsaasti aminohappoja, enemmän kuin hera ja soijaisolaatti, ja voi edesauttaa proteiinien imeytymistä.

Myprotein Calcium Caseinate on loistava proteiini nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa tai mikäli et nauti proteiinipitoista ateriaa päivän aikana, ja sen proteiinisynteesi on normaalia proteiinia hitaampi. Suositeltu annostus 30 grammaa sisältää runsaasti proteiinia ja tuotetta voi käyttää täyttämään helposti päivittäisen proteiinitarpeen.

Mikäli etsit hitaasti imeytyviä proteiineja (esimerkiksi nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa) suosittelemme Myprotein Milk Protein Smooth-tuotetta joka on miellyttävän makuinen ja suunniteltu käytettäväksi ravintopitoisena juomana.

Sekoitettuna Calcium Caseinate voi olla tavallisia proteiinijauheita sakeampaa, rakeisempaa, vaahtoutua enemmän ja erota hieman myös maultaan joka ei ole yhtä voimakas verrattaessa proteiinijauheisiin. Nämä ovat kuitenkin tuotteelle tyypillisiä ilmiöitä, sillä se eroaa koostumukseltaan proteiinijauheista, eikä tarkoita että tuote olisi viallinen.

Mahdolliset erot maussa ja juoksevuudessa eivät vaikuta tuotteen ravintosisältöön tai siihen kuinka nopeasti proteiinit imeytyvät.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Hitaasti imeytyvää proteiinia
  • Korkea proteiinitaso ja vain vähän rasvaa
  • Tehty tuoreesta, vähärasvaisesta maidosta

Suositeltu käyttö

Kaseiini soveltuu nautittavaksi illalla ja edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 3/4 suurta mitallista (30g) 300-400ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Suklaa Maku: Kalsiumkaseinaatti (Maito) (82%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Kalsiumkaseinaatti (Maito) (86%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Kalsiumkaseinaatti (Maito) (91%), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Kalsiumkaseinaatti (Maito) (88%), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 112.0Kcal
Energia: 473.0kJ
Proteiini (kuiva-aineena): 28.5g
Proteiini (sellaisenaan): 27.0g
Hiilihydraatit (Laktoosi): 0.1g
Rasva: 0.6g

Huomaathan että ravintoarvot on otettu maustamattomasta versiosta. Maustetuissa versioissa proteiinsisältö laskee noin 3%, paitsi suklaassa 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Suosittelen

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Hyvä hinta-laatusuhde. Toimii myös vähälaktoosisille. Sekoittuu hyvin, ei jää jauhepaakkuja. Maku toidella miellyttävä, ei liian makea. Suosittelen.

Tue Sep 08 18:33:40 GMT 2015 mukaan

Calcium Caseinate

Valitse kuva

Calcium Caseinate