• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

CarBarley™ - Batch Tested Range

Informed Sport Range

Palkkapäivän supertarjoukset!

SUOSITUT PALKKAPÄIVÄN TARJOUKSET OVAT TAAS TÄÄLLÄ! Säästä jopa 30% koko tilauksestasi + ilmainen proteiinisuklaa kaupan päälle

Osta 40€ arvosta ja säästä 15%. Käytä koodia: SÄÄSTÄ15

Osta 60€ arvosta ja säästä 20%. Käytä koodia: SÄÄSTÄ20

Osta 80€ arvosta ja säästä 25% . Käytä koodia: SÄÄSTÄ25

Osta 100€ arvosta ja säästä 30% Käytä koodia: SÄÄSTÄ30

Treenivaatteita jopa 50% alennuksella - Koodia EI tarvita

Leivo kotona -valikoimamme jopa 40% alennuksella - Koodia EI tarvita

Ilmaiset proteiiniklusterit, kun tilaat yli 30€ arvosta - Käytä koodia: LAHJA

Tarjous voimassa keskiyöhön 02.10.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Maksimialennus 75€ per tilaus. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme ilmaisen proteiinisuklaan automaattisesti ostoskoriisi, kun tilauksesi arvo ylittää 60€.

OSTA NYT

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

CarBarley on eräkohtaisesti testattu Informed Sport ohjelman kautta maailman antidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja sillä on ISO 17025 akkreditointi joka vakuuttaa, että tämä tuote ei sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Mitä on CarBarley™?

CarBarley™ on alhaisen GI:n (glykeemisen indeksin) hiilihydraatti jonka lähteenä on vahamainen ohratärkkelys ja se sisältää paljon amylopektiinia (92%) sekä n. 7g sokeria per anos.

CarBarley™ hyödyt

Alhaisen GI:n hiilihydraatti sopii täydellisesti moniin eri lajeihin ennen treeniä nautittavaksi energiabuustiksi, tai treenin jälkeen nautittavaksi palauttavaksi aineeksi.

Kenelle CarBarley™ sopii?

Täydellinen vastike urheilijoille jotka haluavat lisätä hiilihydraatin saantiaan ja välttää yksinkertaisia sokereita. Sopii erityisesti kestävyyttä vaativiin lajeihin ja suorituksiin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Alhaisen GI:n hiilihydraattien lähde
  • Erinomainen palautumiseen ja suorituskykyyn
  • Hyvää vastinetta rahoille

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suuren mitallisen (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: vahamainen ohratärkkelys (100%)

Ravitsemustietoa

Per 75g:
Energy kcal 228.75
Energy KJ 969.75
Protein (g) 8.24
Carbohydrate (g) 57.55
Of Which Sugars (g) 5.57
Fat (g) 1.83
Of Which Saturates (g) 0.43
Of Which Monounsaturates (g) 0.20
Of Which Polyunsaturates (g) 1.14
Fibre (g) 12.71
Sodium (mg) 0.024

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

CarBarley™ - Batch Tested Range

Valitse kuva

CarBarley™ - Batch Tested Range