• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Carbogen®

Maku
Pakkaus
Määrä

13,59 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Carbogen® on?

Carbogen® on patentoitu entsyymi resepti jossa on ainutlaatuinen sekoitus maltodekstriiniä, amylaasia, sellulaasia ja hemisellulaasia.

Carbogen® hyödyt

Carbogen® on liukeneva jauhe jota voidaan lisätä palautusjuomiin tai muihin hiilihydraatteihin kuten dekstroosiin, maltodekstriiniin tai fruktoosiin.

Kenelle Carbogen® sopii?

Carbogen® sopii kaikille niille ketkä haluavat maksimoida palautumisen intensiivisen harjoittelun jälkeen. On suositeltavaa käyttää 200mg Carbogeniä® heti harjoittelun jälkeen yhdessä korkean GI:n (glykeeminen indeksi) hiilihydraatin kuten dekstroosin tai maltodekstriinin kanssa. Carbogeniä® voi myös käyttää muiden hiilihydraattien kanssa hiilihydraatti tankkaukseen tai ennen harjoittelua.

Hyödyt

 • Patentoitu entsyymi resepti
 • Liukeneva jauhe, helppo sekoittaa
 • Sopii hyvin yhteen hiilihydraattien kuten maltodekstriinin ja dekstroosin kanssa

Suositeltu käyttö

Lisää 200-300ml vettä tai mehua sheikkeriin. Lisää sen jälkeen 200mg Carbogeeniä, sekoita ja käytä. Vaihtoehtoisesti lisää 200mg Carbogeeniä proteiinisheikkiin.

Huomio: On suositeltavaa, että annoskokojen mittaamiseen käytetään tarkkoja mittavaakoja. Myprotein kipot ovat pyritty tekemään mahdollisimman tarkoiksi, mutta ne eivät korvaa standardisoituja mittalaitteita.

Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Tämä tuote on lisäravinne, eikä sitä siis tule käyttää terveellisen ja vaihtelevan ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Valmistettu tiloissa joissa käsitellään maitoa, kananmunia, soijaa ja gluteiinia.

Maustamaton: Carbogen® Patentoitu ruuansulatusta edistävä entsyymi sekoitus(maltodekstriini, sieniamylaasi, sienisellylaasi, ja hemisellulaasi).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 pieni kauhallinen (200mg)

Annoksia pakkauksessa - 250 (50g)

Ravintosisältö

  Per annos
Karbogeeni®     200 mg

 

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Carbogen®

Valitse kuva

Carbogen®