• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Creapump (RTS)

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

23,03 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Creapump® ready to shake (RTS) on suunniteltu nopeaan ja helppokäyttöiseen kreatiini lisäravinteiden nauttimiseen.

Creapump® on ihanteellinen ennen treeniä nautittava seos kaikille jotka haluavat parantaa energiatasoja ja nostaa treenit uudelle tasolle. Ensiluokkainen seos hiilihydraatteja, kreatiinia ja aminohappoja pitää huolen että pystyt treenaamaan kovempaan pidemmän ajan ja lisää 'pumpun' tunnetta.

Dekstroosi Palatinose® hiilihydraattien seos on suunniteltu antamaan lihaksille polttoainetta aminohappojen (Sitrulliinimalaatti ja Tauriini) avulla. Lihaksesi tuntuvat ja näyttävät suuremmilta ja huomaat kestävyytesi ja keskittymisesi parantuvan.

Tuotteeseen lisätty Creapure®, on markkinoiden puhtain kreatiinimonohydraatin muoto ja antaa lihaksillesi optimaalisia tehoja koko treenin suorittamiseksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Nostaa energiatasoja ennen treeniä
  • Kasvanut 'pumppi'
  • Edistää optimaalista tehoa
  • Nopea ja helppo käyttää

Suositeltu käyttö

Lisää vettä tai muuta haluamaasi juomaa kunnes pullo on noin puoleksi täynnä, sekoita ja nauti. Suosittelemme 1 annoksen käyttöä per päivä noin 30 minuuttia ennen urheilua.

Ainesosat

Hiilihydraattiseos (Dekstroosi, Palatinose™ [Isomaltulose]), Creapure® (kreatiinimonohydraatti), Sitrulliinimalaatti, Arginiini Alpha-Ketogluterate, Aromit (maustetut versiot), Tauriini, Sitruunahappo (Tropical), Makeutusaine (Sukraloosi® [maustetut versiot]), Väriaine (Kurkumiini [Tropical]).

Ravitsemustietoa

Jokainen 30g annos sisältää:
Energiaa 82.0kcal
Proteiinia 0.0g
Hiilihydraatteja 19.5g
Rasvaa 0.0g

Aktiivisia ainesosia per 30g annos:
Hiilihydraattiseos 19.5g
Creapure® 5g
Malate Pump Seos (Arginiini Malate & Citrulline Malate) 5g
Tauriini 600mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Creapump (RTS)

Valitse kuva

Creapump (RTS)