• Vegetarian

    Vegetarian

Creapump (RTS)

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta plus ilmainen toimitus & lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta kaikesta plus ilmainen toimitus ja lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

Juhlista juhannusta Myproteinin kanssa ja saa 25% alennusta koko tilauksesta sekä supersuosittu hydrator juomapullo kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin!

Eikä tässä vielä kaikki - ILMAINEN TOIMITUS ostaessasi vain 20€ arvosta!

Tarjous voimassa keskiyöhön 26.06.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Maksimialennus on 75€ per tilaus. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ylität vaaditun summan.Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Creapump® ready to shake (RTS) on suunniteltu nopeaan ja helppokäyttöiseen kreatiini lisäravinteiden nauttimiseen.

Creapump® on ihanteellinen ennen treeniä nautittava seos kaikille jotka haluavat parantaa energiatasoja ja nostaa treenit uudelle tasolle. Ensiluokkainen seos hiilihydraatteja, kreatiinia ja aminohappoja pitää huolen että pystyt treenaamaan kovempaan pidemmän ajan ja lisää 'pumpun' tunnetta.

Dekstroosi Palatinose® hiilihydraattien seos on suunniteltu antamaan lihaksille polttoainetta aminohappojen (Sitrulliinimalaatti ja Tauriini) avulla. Lihaksesi tuntuvat ja näyttävät suuremmilta ja huomaat kestävyytesi ja keskittymisesi parantuvan.

Tuotteeseen lisätty Creapure®, on markkinoiden puhtain kreatiinimonohydraatin muoto ja antaa lihaksillesi optimaalisia tehoja koko treenin suorittamiseksi.

Hyödyt

  • Nostaa energiatasoja ennen treeniä
  • Kasvanut 'pumppi'
  • Edistää optimaalista tehoa
  • Nopea ja helppo käyttää

Suositeltu käyttö

Lisää vettä tai muuta haluamaasi juomaa kunnes pullo on noin puoleksi täynnä, sekoita ja nauti. Suosittelemme 1 annoksen käyttöä per päivä noin 30 minuuttia ennen urheilua.

Ainesosat

Hiilihydraattiseos (Dekstroosi, Palatinose™ [Isomaltulose]), Creapure® (kreatiinimonohydraatti), Sitrulliinimalaatti, Arginiini Alpha-Ketogluterate, Aromit (maustetut versiot), Tauriini, Sitruunahappo (Tropical), Makeutusaine (Sukraloosi® [maustetut versiot]), Väriaine (Kurkumiini [Tropical]).

Ravitsemustietoa

Jokainen 30g annos sisältää:
Energiaa 82.0kcal
Proteiinia 0.0g
Hiilihydraatteja 19.5g
Rasvaa 0.0g

Aktiivisia ainesosia per 30g annos:
Hiilihydraattiseos 19.5g
Creapure® 5g
Malate Pump Seos (Arginiini Malate & Citrulline Malate) 5g
Tauriini 600mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Creapump (RTS)

Valitse kuva

Creapump (RTS)