• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Uudet maut - Persikka Mango, Kirpeä Vadelma ja Kirsikka Limeade

Maku
Pakkaus
Määrä

KUUKAUDEN MAKU

Pysy viileänä ja virkeänä heinäkuun ajan 25% alennuksella raikkaista mauistamme! Käytä alennuskoodia: MAKU25

Tarjous sisältää suositut Amino Hapot, Kreatiini & Pre Workout jauheet, sekä raikkaat maut kuten Kirpeä Omena, Vesimeloni, Persikka & Mango, Vadelma, Greippi, Kirsikka Lemonadi sekä muita makuja!

Tarjous voimassa 31/07/2016 asti, tai kun tuotteita riittää! Maksimi alennus 75€ tarjousta kohden. Vain yksi alennuskoodi per tilaus. Asiakas voi tehdä useita tilauksia.

Osta Nyt

10,79 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Saksalaisen AlzChem:in valmistama Creapure® on maailmankuulu sen puhtaudesta ja laadukkuudesta joka on parasta saatavilla olevista mikronisoiduista kreatiinimonohydraateista.

Kreatiinia on saatavilla tänään useissa eri muodoissa, mutta Creapure® on ainoa kreatiini jota testataan johdonmukaisesti epäpuhtauksien ja tarpeettomien sivutuotteiden varalta, kuten Creatinine (CRN), disyaanidiamidi (DCD), Dihydrotriazine (DHT) ja Tiourea. Creapure® on 99.99% puhdasta kreatiinimonohydraattia verrattuna muihin, normaalisti 99.9% tasolla oleville kreatiineille.

Kreatiini on ihanteellinen useille eri kuluttajille aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin, mutta erityisesti niille jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa, sekä sen on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Äärimmäisen puhdas kreatiinimonohydraatti
 • Saksalaisen Alzchem:in valmistama
 • Voi auttaa parantamaan voimaa, tehoa ja kokoa

Suositeltu käyttö

Sekoita 1,5 pientä MP annosmitallista (5g) veteen ja nauti. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 8 viikon yhtämittaisen käytön jälkeen pidä viikon tauko ja jonka jälkeen jatka tuotteen käyttöä normaalista.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 3.5g (ei sisälly).

Ainesosat

Maustamaton
100% Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Berry Blast
Creapure® (kreatiinimonohydraatti), Aromit, Sitruunahappo, Väriaine (punajuuriväri & Antosyaani), Makeutusaine (Sukraloosi®).

Tropical
Creapure® (kreatiinimonohydraatti), Aromit, Sitruunahappo, Väriaine (Karoteeini), Makeutusaine (Sukraloosi®).

Ravitsemustietoa

Määrä per annos:
5g Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Huomaathan että tuotteen ravintoarvot on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessa maustetun version tuotteen Creapure® (kreatiinimonohydraatti) sisältö vähenee noin 0.75g per annos

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.00

5.0

(3 Arvostelut)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Ainoa laatuaan

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

4

Tosi hyvä, ainoa paikka missä crea Makuja.

Goes Well With:

Kaikille koville

16 July 2016 mukaan

Toimii

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Mautonta laadukasta kreatiinia. Toimii. Pieni miinus sekoittuvuudesta, hetken saa shakerissä veivata. Ei kuitenkaan millään tavoin häiritse käyttöä. Ostan jatkossakin

Goes Well With:

Kaikki

17 May 2016 mukaan

Toimii!

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

4

Tehokkuus:

5

Toimii, kuten pitääkin! Ostan jatkossakin.

Goes Well With:

kaikille!

30 July 2015 mukaan

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)

Valitse kuva

Creapure® (kreatiinimonohydraatti)