• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Dekstroosi

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta koko sivustolla + ILMAINEN Hydrator-pullo | Käytä koodia ALE25

Nyt 25% alennusta koko sivustollamme koko viikonlopun ajan. Tarvitsetko lisää proteiinijauheita, aminohappoja, välipaloja tai vaikka urheiluvaatteita?

Plus ilmainen Limited Edition Defeat the Heat shaker kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa 07.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

4,29 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Dekstroosi on?

Dekstroosi, joka tunnetaan myös maissisokerina, on yksinkertainen hiilihydraatti jolla on korkea glykeeminen indeksi (GI).

Dekstroosin hyödyt

Dekstroosi nostaa verensokeria ja palauttaa glykogeenivarastot nopeasti mikä tekee siitä ihanteellisen kaikille jotka haluavat kohottaa energiaa nopeasti.

Kenelle Dekstroosi sopii?

Dekstroosi soveltuu monenlaisille urheilijoille. Korkeita GI-hiilihydraatteja voidaan käyttää välittömästi ennen ja jälkeen liikunnan parhaan tuloksen saamiseksi. Dekstroosi olisi ihanteellinen joukkue- tai kestävyysurheiluun, joka vähentää lihasten glykogeenivarastoja.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Loistava energian lähde
 • Korkean GI-tason hiilihydraatti
 • Makean makuinen ja helposti sekoittuva

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suurta mitallista (50g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta.

†Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Dekstroosijauhe (100%)

Ravitsemustietoa

Per 80g annos:
Energiaa: 320kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 0.0g
Hiilihydraatteja: 80g
joista sokeria: 80g
Rasvaa: 0.0g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Dekstroosi

Valitse kuva

Dekstroosi