• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

ELITE True MRP

Jokainen tuote-erä HFL:n testaama

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

40,69 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX® ELITE True MRP on ultimaalinen ateriankorvike sillä se on suunniteltu tarjoamaan kaikki ateriasta tarvitsemasi ravinteet yhdessä juomassa.

Jokainen 80g annos sisältää massiiviset 40g proteiinia, joka taka lihaksillesi hitaan ja tasaisen aminohappojen saannin. Proteiini auttaa kudosten kasvua ja korjaamista käytettynä harjoitusrutiinin ohella. Tuotteeseen on lisätty myös yli 20g hiilihydraatteja jotka on saatu matalan GI-arvon omaavista kaurasta ja ohrasta. Matalan GI-arvon omaavat hiilihydraatit tarjoavat hitaasti vapautuvaa energiaa ja varastoituvat epätodennäköisemmin kehoon rasvaksi.

Kuten kaikki MP MAX ELITE® tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet jokainen True MRP tuote-erä on testattu HFL Sports:in toimesta WADA-kiellettyjen aineiden varalta osana INFORMED-SPORT ohjelmaa.

MP MAX® ELITE True MRP sisältää myös terveellisiä välttämättömiä rasvoja jotka tukevat mm. sydämen ja hermoston toimintaa sekä immuunijärjestelmää. Tuotteeseen on lisätty myös useita vitamiineja & mineraaleja jolloin saadaan mikroravinteita normaalin ruoan tavoin.

MP MAX® ELITE True MRP:n mikro- ja makroravinteet tekevät tuotteesta ihanteellisen ateriankorvikkeen sillä se tarjoaa kaikki normaalin aterian hyödyt kalorimäärän samalla tukien aktiivista elämäntyyliä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ulkopuolisen tahon testaama WADA: kiellettyjen aineiden varalta
  • Loistavan makuinen & välittömästi sekoittuva
  • Matala GI  Hiilihydraatit Kaurasta & Ohrasta
  • Välttämättömät rasvahapot pellavansiemenestä & MCT's
  • Kattavasti  vitamiineja & Mineraaleja

Suositeltu käyttö

True MRP on suunniteltu nautittavaksi missä tahansa. Lisää 1 sachet 500-600ml vettä tai maitoa. Saadaksesi parhaan tuloksen yhdistä tuote MP Max Shaker-tuotteeseen.

Ainesosat

Proteiinisekoitus (Heraproteiinikonsentraatti*, Heraproteiini-isolaatti*, Maitoproteiini-isolaatti, Emulgointiaine: soijalesitiini), Ohrajauho, Vähärasvainen kaakaojauhe (Chocolate), Kaurajauho, Aromit, Sakeutusaine (ksantaanikumihartsin), Pellavansiemenjauho, Keskipitkäketjuiset triglyseridit, Väriaine (punajuuriväri [Strawberry], Kurkumiini [Banana]), Sitruunahappo (Strawberry), Ruoansulatusentsyymit (Bromelain, Papaiini), Makeutusaine (sukraloosi), Mineraalisekoitus (kaliumkloridi, trikalsiumfosfaatti, Tricalcium Phosphate, magnesium oxide, ferric pyrophosphate, mangaanisulfaatti, sinkkioksidi, kupari glukonaatti, kaliumjodidi, natrium seleniitti), Vitamiinisekoitus (C-vitamiini, E-vitamiini, nicotinamide, dekstroosimonohydraatti, Ca-D-Pantotenaatti, pyridoksiini, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, foolihappo, B12-vitamiini, d-biotiini). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 80g pakkaus:
Energiaa: 294.0cal
Proteiinia: 40.1g
Hiilihydraatteja: 22.8g
joista sokeria: 3.4g
Rasvaa: 4.6g
joista tyydyttyneitä: 0.5g
joista tyydyttämättömiä: 2.0g
Ravintokuitu: 4.7g
Natrium: 0.096g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

ELITE True MRP

Valitse kuva

ELITE True MRP