• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe

Maku
Pakkaus
Määrä

KUUKAUDEN MAKU

Pysy viileänä ja virkeänä heinäkuun ajan 25% alennuksella raikkaista mauistamme! Käytä alennuskoodia: MAKU25

Tarjous sisältää suositut Amino Hapot, Kreatiini & Pre Workout jauheet, sekä raikkaat maut kuten Kirpeä Omena, Vesimeloni, Persikka & Mango, Vadelma, Greippi, Kirsikka Lemonadi sekä muita makuja!

Tarjous voimassa 31/07/2016 asti, tai kun tuotteita riittää! Maksimi alennus 75€ tarjousta kohden. Vain yksi alennuskoodi per tilaus. Asiakas voi tehdä useita tilauksia.

Osta Nyt

19,59 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe on?<br/>Valmistettu käyttäen innovatiivista käymisprosessia, fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe tarjoaa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia vaikuttavassa 4:1:1-suhteessa, tuoden sinulle vahvimman sekoituksen fermentoitua BCAAta markkinoilla. Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe saadaan kasvipohjaisista ainesosista, mikä tekee siitä sopivan sekä kasvissyöjille että vegaaneille. Kala, siipikarja ja naudanliha ovat rikkaita aminohappojen lähteitä, minkä takia fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe on täydellinen tapa auttaa kasvissyöjiä ja vegaaneja varmistamaan riittävä aminohappojen saanti.<br/>Kenelle se sopii?<br/>Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe sopii kaikille, jotka haluavat lisätä päivittäista proteiininsaantia, sekä erityisesti niille jotka harjoittavat intensiivistä liikuntaa.<br/>Kuinka sitä tulisi käyttää?<br/>Lisää 5gr (2 pientä mitallista) fermentoitua BCAA 4:1:1 jauhetta 300-400ml vettä ja sekoita. Kokeile myös sekoittaa suosikkihedelmämehuusi tai meidän Mypre&trade; pre-workout tuotteeseen</p>

Hyödyt

  • 4:1:1 suhde leusiinia, isoleusiinia ja valiinia
  • Meidän vahvin sekoitus fermentoitua BCAAta
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Suositeltu käyttö

Lisää haluamasi määrä vettä tai hedelmämehua meidän shakeriin. Lisää sitten 5g, ravista ja nauti. Käytä 2-4 kertaa päivässä parhaan tuloksen saamiseksi.

Ainesosat

Maustamaton: Fermentoitu L Leusiini (66%), Fermentoitu L Isoleusiini (17%), Fermentoitu Valiini (17%)

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

Per annos
Fermentoitu L Leusiini 3.3 g
Fermentoitu L Isoleusiini 850 mg
Fermentoitu L Valiini 850 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe

Valitse kuva

Fermentoitu BCAA 4:1:1 jauhe