• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Gluten Free

    Gluten Free

Fermentoitu IBCAA Jauhe

Maku
Pakkaus
Määrä

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Ovh: 15,99 €

Nyt 13,59 €

Säästä: 2,40 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Fermentoitu iBCAA jauhe on uusin lisäys Myprotein jauheet linjastoomme. Fermentoitu iBCAA sisältää 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia ja se on entistäkin helpompi sekoittaa. Keho ei pysty itse tuottamaan näitä keskeisiä aminohappoja vaan ne on saatava ravinnon kautta. Fermentoitu iBCAA tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon rikkaimmille aminohappojen lähteille (kala, siipikarja, nauta).

Kenelle tuote sopii?

Fermentoitu iBCAA jauhe on peräisin kasvipohjaisista aineksista mikä tekee siitä sopivan myös vegaaneille ja vegetaareille. Tuote sopii myös erinomaisesti niille jotka haluavat lisätä päivittäistä proteiininsaantiaan.

Käyttöohje

Lisää 5 grammaa (2 pientä kauhallista) fermentoitua iBCAA jauhetta 300-400ml:aan vettä ja sekoita . Voit myös lisätä tuotetta mehuihin tai vaikka MYPRE™ja Hurricane XS:ään?

Hyödyt

  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia
  • Sopii kaikkiin lajeihin

Suositeltu käyttö

Saadaksesi täyden hyödyn irti fermentoidusta iBCAA 2:1:1 jauheesta lisää 2 pientä kauhallista (5g) 300-400ml:aan vettä tai mehua, sekoita ja käytä ennen tai jälkeen harjoittelun tai sen aikana.

Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Tämä tuote on lisäravinne eikä sitä tule käyttää terveellisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa sisältää soijaa, maitoa ja kananmunia.

Maustamaton: Fermentoitu haaraketjuinen aminohapposekoitus (L-leusiini (50%), L-Isoleusiini (24.5%), L-valiini (24.5%), emulgointiaine (auringonkukka lesitiini)).

Berry Blast maku: Fermentoitu haaraketjuinen aminohapposekoitus (90%) (L-leusiini (50%), L-Isoleusiini (24.5%), L-valiini (24.5%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), aromit (aromit, värit (punajuuren punainen, antosyaanit), makeutusaine (sukraloosi)).

Tropical maku: Fermentoitu haaraketjuinen aminohapposekoitus (74%) (L-leusiini (50%), L-Isoleusiini (24.5%), L-valiini (24.5%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), aromit (aromit, väri (beta-karoteeni), makeutusaine (sukraloosi)).

Peach Mango maku: Fermentoitu haaraketjuinen aminohapposekoitus (90%) (L-leusiini (50%), L-Isoleusiini (24.5%), L-valiini (24.5%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), aromit (aromit, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaamikalium), värit (paraoranssi*, tartratsiini*). *Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten aktiivisuuteen.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 pientä kauhallista (5g)

Annoksia pakkauksessa - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Tyypilliset ravintoarvot - Maustamaton

  Per annos
L-leusiini     2.5 g
L-Isoleusiini     1.23 g
L-valiini     1.23 g

 

Tyypilliset ravintoarvot - Berry Blast maku

  Per annos
L-leusiini     2.25 g
L-Isoleusiini     1.13 g
L-valiini     1.13 g

 

Tyypilliset ravintoarvot - Tropical maku

  Per annos
L-leusiini     1.85 g
L-Isoleusiini     0.93 g
L-valiini     0.93 g

 

Tyypilliset ravintoarvot - Peach Mango makur

  Per annos
L-leusiini     2.25 g
L-Isoleusiini     1.13 g
L-valiini     1.13 g

 

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Fermentoitu IBCAA Jauhe

Valitse kuva

Fermentoitu IBCAA Jauhe