Food Intolerance Test

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta plus ilmainen toimitus & lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta kaikesta plus ilmainen toimitus ja lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

Juhlista juhannusta Myproteinin kanssa ja saa 25% alennusta koko tilauksesta sekä supersuosittu hydrator juomapullo kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin!

Eikä tässä vielä kaikki - ILMAINEN TOIMITUS ostaessasi vain 20€ arvosta!

Tarjous voimassa keskiyöhön 26.06.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Maksimialennus on 75€ per tilaus. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ylität vaaditun summan.Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Allergy UK:n mukaan 45% väestöstä kärsii ruoka-intoleransseista jotka voivat aiheuttaa tiettyä epämukavuutta. Myprotein Food Intolerance Test on helppokäyttöinen ja suunniteltu tarjoamaan sinulle henkilökohtaisen intoleranssi-profiilin joka helpottaa sinua tekemään muutoksia ruokavalioosi optimoidaksesi terveytesi ja suorituskykysi.

Lorisian 50 ja Lorisian 75 testit sisältävät kaikki mitä tarvitset ottaaksesi pienen verinäytteen sormestasi ja lähettääksesi sen palautuskuoressa analysoitavaksi. Toimitamme sinulle tulokset 10 päivää näytteen vastaanotosta sekä ohjekirjan joka auttaa sinua toimimaan intoleranssisi kanssa. Myprotein Food Intolerance Test kattaa tavallisimpia yliherkkyyksiä kaikista pääasiallisista ruokaryhmistä - Viljat, Maito, Liha, Kala, Kasvikset, Hedelmät, Pähkinät, Yrtit ja Mausteet.

Lorisian 50 kattaa 50 allergiaa mukaanlukien Vehnä, Gluteeni, Lehmänmaito, Pähkinät, Kananmuna ja Hiiva; ja Lorisian 75 ylimääräiset 25 allergiaa kuten Pähkinät, Ohra, Korianderi ja Kumina. Listaus kaikista ruoka-allergioista on löydettävissä sivun alakulman liitteestä.

Hyödyt

  • Testattu 50 or 75 yleisten allergioiden varalta
  • Helppokäyttöinen kotoa-laboratorioon sormesta otettava verinäyte
  • Tulokset toimitetaan postitse 10 arkipäivän sisällä

Suositeltu käyttö

Katso ohjeet Lorisian Food Intolerance Test allergiatestin suorittamiseksi pakkauksesta.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Food Intolerance Test

Valitse kuva

Food Intolerance Test