Food Intolerance Test

PÄIHITÄ HELLE - Jopa 75% alennusta | Koodeja EI tarvita

Nyt alkoi kesän suurin lisäravinteiden alennusmyynti! Jopa 75% huippualennuksia!

Satoi tai paistoi – Myprotein kesäale on paras paikka tehdä loistavia säästöjä kaikista suosikkituotteistasi helposti kotisohvalla, mökillä tai rannalla! Säästä jopa 75% hurjasta määrästä sivustomme tuotteita.

PLUS ilmainen Defeat the Heat shaker lahjaksi kaikkiin yli 65€ ostoksiin.

Koodeja ei tarvita joten miksi et yhdistäisi johonkin muuhun alennuskoodeistamme!

Tarjous on voimassa 25.07.2016 tai niin kauan kuin promovarastoa riittää.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Allergy UK:n mukaan 45% väestöstä kärsii ruoka-intoleransseista jotka voivat aiheuttaa tiettyä epämukavuutta. Myprotein Food Intolerance Test on helppokäyttöinen ja suunniteltu tarjoamaan sinulle henkilökohtaisen intoleranssi-profiilin joka helpottaa sinua tekemään muutoksia ruokavalioosi optimoidaksesi terveytesi ja suorituskykysi.

Lorisian 50 ja Lorisian 75 testit sisältävät kaikki mitä tarvitset ottaaksesi pienen verinäytteen sormestasi ja lähettääksesi sen palautuskuoressa analysoitavaksi. Toimitamme sinulle tulokset 10 päivää näytteen vastaanotosta sekä ohjekirjan joka auttaa sinua toimimaan intoleranssisi kanssa. Myprotein Food Intolerance Test kattaa tavallisimpia yliherkkyyksiä kaikista pääasiallisista ruokaryhmistä - Viljat, Maito, Liha, Kala, Kasvikset, Hedelmät, Pähkinät, Yrtit ja Mausteet.

Lorisian 50 kattaa 50 allergiaa mukaanlukien Vehnä, Gluteeni, Lehmänmaito, Pähkinät, Kananmuna ja Hiiva; ja Lorisian 75 ylimääräiset 25 allergiaa kuten Pähkinät, Ohra, Korianderi ja Kumina. Listaus kaikista ruoka-allergioista on löydettävissä sivun alakulman liitteestä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Testattu 50 or 75 yleisten allergioiden varalta
  • Helppokäyttöinen kotoa-laboratorioon sormesta otettava verinäyte
  • Tulokset toimitetaan postitse 10 arkipäivän sisällä

Suositeltu käyttö

Katso ohjeet Lorisian Food Intolerance Test allergiatestin suorittamiseksi pakkauksesta.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Food Intolerance Test

Valitse kuva

Food Intolerance Test