• Vegetarian

    Vegetarian

Hard Gainer

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Plus ilmainen Lahjalaatikko | Käytä koodia: LAATIKKO

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! | Käytä koodia: LAATIKKO

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition syntymäpäivälaatikko kaupan päälle kaikkiin yli 100€ ostoksiin.

Käytä koodia: LAATIKKO

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita koko sivuston laajuisiin alennuksiin. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Käytä koodia kassalla ja lisäämme laatikon automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 100€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

Hard Gainer on tieteellisesti johdettu seos joka auttaa sinua lisäämään kokoa ja voimaa. Tuote on kehonrakentajien ja muiden ammattiurheilijoiden käyttämä ja sen kaloripitoinen koostumus sisältää runsaasti proteiineja ja hiilihydraatteja jokaisen annoksen varmistaessa että lihaksesi saavat niiden kehittymiseen ja korjaamiseen tarvitsemat ravinteet. Tuotteen 2.4kg koko lisäksi pitää huolen että saat kuukauden tuotteet edulliseen hintaan.

Tutkimukset ovat osoittaneet että voimaharjoittelun jälkeen keho pystyy imemään enemmän hiilihydraatteja ja proteiineja.

Tämän hyödyntämiseksi ja massan lisäämiseksi treenin jälkeisen juoman tulee sisältää 2 ainesosaa:

  • Proteiinia lihasten kasvulle ja korjaamiselle
  • Korkean GI-tason hiilihydraatteja (dekstroosi ja maltodekstriini) proteiinin imeytymisen lisäämiseksi.

Näihin kahteen periaatteeseen tukeutuen olemme kehittäneet Hard Gainerin. Tuotteen 80g annos sisältää 23.5g ensiluokkaista heraproteiini-isolaattia ja maitoproteiinikonsentraattia jotka auttavat korjaamaan kudosta, 49g seos dekstroosia ja maltodekstriiniä jotka auttavat proteiinin imeytymisessä.

Hard Gainer on paras käytettynä ateriankorvikkeena lisäämään kaloreita ruokavalioon tai treenin jälkeen tukemaan proteiinisynteesiä ja lihasmassan kasvua. Vaikka Hard Gainer tuottaa yksinään loistavia tuloksia suosittelemme sen käyttöä yhdessä

Antaaksesi tuotteelle lisää makua katso makua antavat tuotteet.

Hyödyt

  • 302 kaloria per 80g annos
  • Auttaa lisäämään painoa ja kehon massaa
  • Loistavaa vastinetta rahalle

Suositeltu käyttö

Sekoita 2 MP (suuri) annosmitallista (80g) 250-300ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai vaadittaessa.

1 x tasainen MP annosmitta (suuri) painaa 37g.

Ainesosat

Maltodekstriini, Maito Proteiini Konsentraatti*, Impact Whey Isolate*, Dekstroosi, Emulgointiaine (Soijalesitiini). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 80g:
Energiaa: 304kcal
Energiaa: 1272kj
Proteiinia: 23.5g
Hiilihydraatteja: 49g
Rasvaa: 1.2g

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Hard Gainer

Valitse kuva

Hard Gainer