High Pro Deluxe (Laatikko)

Yli 28g proteiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

23,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

High Pro Deluxe on helppokäyttöinen, maukas ja ravitseva proteiinipitoinen välipala joka on suunniteltu edistämään kudosten kasvua ja palautumista. Jokainen 70g patukka sisältää yli 28g proteiini seosta ja 21g hiilihydraatteja, mikä tekee siitä ihanteellisen ateriankorvikkeen tai loistavan välipalan aterioiden välillä.

Laadukkaat ainekset varmistavat että glykogeenivarastosi täyttyvät nopeasti ja takaavat että lihasten kasvua tuetaan läpi palautumisprosessin.

High Pro Deluxe on testattu HFL Sport Sciencen toimesta WADA:n kiellettyjen ainesosien varalta osana INFORMED-SPORT ohjelmaa. Jokainen tuote-erä testataan jolloin sen turvallinen käyttö varmistetaan. HFL on maailman suurin urheilun lääkevalvonta ja tutkimuslaboratorio ja INFORMED-SPORT ohjelma on useiden tunnistettujen urheilujärjestöjen kuten UK Sportin tukema.

Loistavan ravinnesisällön lisäksi High Pro Deluxe on suunniteltu markkinoiden maukkaimmaksi proteiinipatukaksi. Tuotteen loistavan makuiset kerrokset, hasselpähkinä ja maitosuklaa takaavat ettet voi uskoa sen parantavan ruokavaliotasi!

*Tuotetta ei voida toimittaa Saksaan.

Hyödyt

  • Yli 28g proteiinia per 70g patukka
  • Loistavan makuinen ja ravinteikas välipala
  • Kaseiini- ja heraproteiiniseos
  • Ei aspartaamia tai asesulfaami K:ta

Suositeltu käyttö

Käytä kun tarvitset proteiinipitoisen välipalan joko aterioiden välillä, ennen treeniä tai ruoan kanssa saadaksesi korkeamman proteiini pitoisuuden.

Ainesosat

Proteiiniseos (Maitoproteiini, Heraproteiini konsentraatti*), Maitosuklaan makuinen päällinen (14%) (Makeutusaineet: Isomalti, Sukraloosi, Hydraamaton Palmu- ja Palmuydinöljy, Herajauhe*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaine: Soijalesitiini, E476, Aromit), Glyseriini, Hydrolysoitu Gelatiini, Polydekstroosisiirappi, Karamelli (10%) (Makeutettu maitotiiviste, Glukoosisiirappi, Hydraamaton kasvisöljy, Sokeri, Karamelisoitu siirappi, Emulgointiaine: E471; Suola, Luontainen voiaromi), Hasselpähkinä (3.5%), Akaasiakumi, Maltodekstriini, Sokeriliemi, Aromit, Suola, Makeutusaine (Sukraloosi). *Maidosta

Vanilla Toffee Crunch
Proteiiniseos (Maitoproteiini-isolaatti, Hydrolysoitu Gelatiini, Heraproteiinikonsentraatti*, Soijaproteiini-isolaatti), Tumma suklaa –kuorrute (14%) (Sokeri, Kaakaomassa, Kaakaovoi, Emulgointiaine: Soijalesitiini; Luontainen Vanilja, Aromit), Karamelli (12%) Makeutettu maitotiiviste, Glukoosisiirappi, Hydraamaton kasvisöljy, Sokeri, Karamelisoitu siirappi, Emulgointiaine: E471; Suola, Luontainen voiaromi), Kosteudensäilyttäjä (Glyseriini), Frukto-oligosakkarid, Caramel Crunch (Sokeri, Maitorasva, Kasvisrasva – Hydraamaton (palmu), Rasvainen maitojauhe, Vähärasvainen maitojauhe, Suola, Emulgointiaine: Soijalesitiini), Vesi, Polydekstroosisiirappi, Stabilointiaine (Akaasiakumi), Aromit. *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 70g patukka:
Energiaa: 1133.0kJ
Energiaa: 270.0Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 28.8g
Hiilihydraatteja: 21.1g
joista sokeria: 5.3g
joista polyoleja: 13.5g
Rasvaa: 7.9g
josta tyydyttyneitä: 4.6g
Ravintokuitu: 4.9g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

High Pro Deluxe (Laatikko)

Valitse kuva

High Pro Deluxe (Laatikko)