• Vegetarian

    Vegetarian

Hurricane Evo

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Jopa 75% alennusta + ilmainen shaker

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! 

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition Shaker kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

MP MAX® Hurricane Evo on ensiluokkainen kaikki-yhdessä lisäravinne joka on suunniteltu tukemaan voimatasojen ja lihasten kasvua sekä palautumista. Tuote sisältää ainutlaatuisen sekoituksen proteiineja, hiilihydraatteja, kreatiinia, aminohappoka ja HMB:ta ja se tarjoaa kaikki ravinteet mitä kehosi tarvitsee intensiivisen treenin aikana.

Tuotteen proteiini seos varmistaa aminohappojen hitaan vapautumisen joka tukee kasvua ja jonka suhteet varmistavat että tiedät täsmälleen mitä saat; 40% Maitoproteiinikonsentraatti, 30% Herakonsentraatti ja 30% Munanvalkuainen. Tuotteen hiilihydraattisisältö tulee kaurasta joka tarjoaa energiaa pitkällä aikavälillä ja tehostaa näin kestävyyttä. Tuotteeseen on lisätty myös kreatiinia intensiteetin kasvattamiseksi joka on yksi markkinoiden suosituimpia ja tehokkaimpia kudosten rakennusaineita.

Lihasten palautumisprosessin lisäämiseksi tuotteeseen on lisätty peptidimuodossa olevia aminohappoja ja HMB:ta. Peptidimuodossa olevat aminohapot imeytyvät nopeasti ja niiden on todettu nopeuttavan palautumista ja parantavan kasvua lisäämällä veden kulkeutumista lihakseen ja tukien näin glykogeenisynteesiä. Antikataboliset HMB:t tukevat myös kasvua ja niiden on osoitettu tukevan lihasten kasvua estämällä proteiinin hajoamista ja korjaamalla kudosta urheilun jälkeen.

Tuotteeseen on lisätty myös Lactospore® ja Digezyme®. Lactospore®, joka on probioottien tehostaja ja jonka on osoitettu kehittävän ruoansulatuskanavan elinten toimintaa. Digezyme® voi parantaa ruoansulatusjärjestelmää tukemalla proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien imeytymistä.

Hyödyt

  • Edistää voiman ja lihasten kasvua
  • Sisältää Proteiinia, Kreatiinia, aminohappoja ja HMB:tä
  • Sisältää lisäksi Lactospore®:a ja Digezyme®:a

Suositeltu käyttö

Sekoita 3 annosmitallista (60g) 300-400ml:aan vettä tai vähärasvaista maitoa ja nauti välittömästi. Suositeltu käyttö 2 annosta päivässä. Treenipäivinä nauti yksi annos herättyäsi ja yksi annos välittömästi treenin jälkeen. Treenin välipäivinä nauti tuotteet samaan aikaan kuin treenipäivinä.

Ainesosat

Proteiini seos (40% Maitoproteiinikonsentraatti, 30% Heraproteiini konsentraatti [maidosta], 30% Kananmunan valkuaisjauhe), Kaura, Glutamiinipeptidi (gluteenista), Kreatiini Monohydraatti, L Leusiini, HMB (Kalsium B-hydroksi-B metyylibutyraattia), Aromit, Sakeutusaine (Ksantaanikumi), Makeutusaine (Sukraloosi), Digezyme® (Amylaasi, Proteaasi, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, Lipaasi), Lactospore® Probiootti.

Ravitsemustietoa

Per 60g:
Energiaa: 908.0kJ
Energiaa: 217.0Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 34.6g
Hiilihydraatteja: 14.4g
joista sokeria: 1.8g
joista polyoleja: 0.0g
Rasvaa: 2.3g
josita tyydyttyneitä: 0.8g
Ravintokuitu: 2.2g
Natrium: 0.0g

Lisäksi per 60g:
Glutamiinipeptidit: 3.0g
L-Leusiini: 2.0g
Kreatiinimonohydraatti: 2.5g
Digezyme®: 50 mg
Lactospore®: 100 million
Kalsium HMB: 1.5g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Hurricane Evo

Valitse kuva

Hurricane Evo