• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend Deluxe (näyte)

Premium High Protein Blend

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Jopa 75% alennusta + ilmainen shaker

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! 

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition Shaker kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Blend Deluxe on uusin proteiiniseos joka on suunniteltu tarjoamaan loistavaa makua ja eri makuvaihtoehtoja. Jokainen makuvaihtoehto on täyteläisen makea loistavalle kermaisella koostumuksella. Useita makuja kokeillut testiryhmämme on sitä mieltä tämä on parhaimman makuinen tällä hetkellä valmistamamme proteiiniseos.

Sekoitus Heraproteiini-konsentraattia, Heraproteiini-isolaattia ja Maitoproteiinikonsentraattia tarjoaa loistavan ravintosisällön erinomaisella aminohappo pitoisuudella. . Tuotteen painotus on heraproteiinikonsentraatissa ja heraproteiini-isolaatissa ja se tarjoaa nopean proteiinin lähteen mikä on ihanteellinen käytettäväksi ennen treeniä, sen aikana, ja treenin jälkeen. Tuotteen korkea proteiini pitoisuus tulee parhaista proteiinin lähteistä jotka tukevat kasvua ja palautumista. Tärkeät aminohapot auttavat intensiivisen treenin jälkeisessä palautumisprosessissa sekä antavat energiaa treenin aikana. Lisätty maitoproteiinikonsentraatti tukee aminohapposisältöä ja on lisäksi hitaasti vapautuvien proteiinien lähde.

Hyödyt

  • Loistava, ylellinen maku
  • Erinomainen aminohappoprofiili
  • Korkea proteiinipitoisuus

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 sachet (30g) 150-250ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

Ainesosat

Proteiiniseos (Heraproteiinikonsentraatti*, Heraproteiini-isolaatti*, Maitoproteiinikonsentraatti*), Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (maustetut versiot), Väriaine (Punajuuriväri [Strawberry]), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Ksantaanikumi, Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 481kj / 113.4kcal
Proteiinia: 22.5g
Hiilihydraatteja: 1.62g
Rasvaa: 1.1g
Kuitua: pieni määrä

Ravintosisältö on otettu Strawberry Cream tuotteesta. Velvet Vanilla tuote vähentää proteiinisisältöä noin 3% ja Chocolate noin 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Blend Deluxe (näyte)

Valitse kuva

Impact Blend Deluxe (näyte)