• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend Deluxe

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta plus ilmainen toimitus & lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

HYVÄÄ JUHANNUSTA! 25% alennusta kaikesta plus ilmainen toimitus ja lahja | Käytä koodia: JUHANNUS

Juhlista juhannusta Myproteinin kanssa ja saa 25% alennusta koko tilauksesta sekä supersuosittu hydrator juomapullo kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin!

Eikä tässä vielä kaikki - ILMAINEN TOIMITUS ostaessasi vain 20€ arvosta!

Tarjous voimassa keskiyöhön 26.06.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Maksimialennus on 75€ per tilaus. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ylität vaaditun summan.Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Blend Deluxe on uusin proteiini seos joka on suunniteltu tarjoamaan loistavaa makua ja eri makuvaihtoehtoja. Jokainen makuvaihtoehto on täyteläisen makea loistavalle kermaisella koostumuksella. Useita makuja kokeillut testiryhmämme on sitä mieltä tämä on parhaimman makuinen tällä hetkellä valmistamamme proteiiniseos.

Sekoitus Heraproteiini Konsentraattia, Heraproteiini-isolaattia ja Maitoproteiinikonsentraattia tarjoaa loistavan ravinnesisällön erinomaisella aminohappo pitoisuudella. Tuotteen painotus on heraproteiinikonsentraatissa ja heraproteiini-isolaatissa ja se tarjoaa nopean proteiinin lähteen mikä on ihanteellinen käytettäväksi ennen treeniä, sen aikana, ja treenin jälkeen. Tuotteen korkea proteiini pitoisuus tulee parhaista proteiinin lähteistä jotka tukevat kasvua ja palautumista. Tärkeät aminohapot auttavat intensiivisen treenin jälkeisessä palautumisprosessissa sekä antavat energiaa treenin aikana. Lisätty maitoproteiinikonsentraatti tukee aminohapposisältöä ja on lisäksi hitaasti vapautuvien proteiinien lähde.

Impact Blend Deluxe on ihanteellinen vaihtoehto kaikille jotka haluavat tuotteeltaan toimivuutta tai loistavaa makua.

Hyödyt

  • Loistava maku
  • Erinomainen aminohappo profiili
  • Korkea proteiinipitoisuus

Suositeltu käyttö

Sekoita noin 1 suuri MP annosmitallinen (30g) 150-200ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

1 x MP annosmitallinen (suuri) painaa 25g.

Ainesosat

Proteiini Seos (Heraproteiinikonsentraatti*, Heraproteiini-isolaatti*, Maitoproteiinikonsentraatti*), Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (maustetut versiot), Väriaine (punajuuriväsi [Strawberry]), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Ksantaanikumi, Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 481kj / 113.4kcal
Proteiinia: 22.5g
Hiilihydraatteja: 1.62g
Rasvaa: 1.1g
Kuitu: pieni määrä

Huomioithan että tuotteen ravintoarvo on otettu mausta: Strawberry Cream. Valitessa Velvet Vanilla tuotteen proteiini sisältö vähenee noin 3% ja valitessa Chocolate proteiinisisältö vähenee noin 8%.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Blend Deluxe

Valitse kuva

Impact Blend Deluxe