• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Blend Deluxe

Premium High Protein Blend

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 22.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

44,53 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Blend Deluxe on uusin proteiini seos joka on suunniteltu tarjoamaan loistavaa makua ja eri makuvaihtoehtoja. Jokainen makuvaihtoehto on täyteläisen makea loistavalle kermaisella koostumuksella. Useita makuja kokeillut testiryhmämme on sitä mieltä tämä on parhaimman makuinen tällä hetkellä valmistamamme proteiiniseos.

Sekoitus Heraproteiini Konsentraattia, Heraproteiini-isolaattia ja Maitoproteiinikonsentraattia tarjoaa loistavan ravinnesisällön erinomaisella aminohappo pitoisuudella. Tuotteen painotus on heraproteiinikonsentraatissa ja heraproteiini-isolaatissa ja se tarjoaa nopean proteiinin lähteen mikä on ihanteellinen käytettäväksi ennen treeniä, sen aikana, ja treenin jälkeen. Tuotteen korkea proteiini pitoisuus tulee parhaista proteiinin lähteistä jotka tukevat kasvua ja palautumista. Tärkeät aminohapot auttavat intensiivisen treenin jälkeisessä palautumisprosessissa sekä antavat energiaa treenin aikana. Lisätty maitoproteiinikonsentraatti tukee aminohapposisältöä ja on lisäksi hitaasti vapautuvien proteiinien lähde.

Impact Blend Deluxe on ihanteellinen vaihtoehto kaikille jotka haluavat tuotteeltaan toimivuutta tai loistavaa makua.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Loistava maku
  • Erinomainen aminohappo profiili
  • Korkea proteiinipitoisuus

Suositeltu käyttö

Sekoita noin 1 suuri MP annosmitallinen (30g) 150-200ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

1 x MP annosmitallinen (suuri) painaa 25g.

Ainesosat

Proteiini Seos (Heraproteiinikonsentraatti*, Heraproteiini-isolaatti*, Maitoproteiinikonsentraatti*), Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (maustetut versiot), Väriaine (punajuuriväsi [Strawberry]), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Ksantaanikumi, Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 481kj / 113.4kcal
Proteiinia: 22.5g
Hiilihydraatteja: 1.62g
Rasvaa: 1.1g
Kuitu: pieni määrä

Huomioithan että tuotteen ravintoarvo on otettu mausta: Strawberry Cream. Valitessa Velvet Vanilla tuotteen proteiini sisältö vähenee noin 3% ja valitessa Chocolate proteiinisisältö vähenee noin 8%.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Blend Deluxe

Valitse kuva

Impact Blend Deluxe