• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Blend

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

55,03 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Blend® on sekoitus heraproteiinikonsentraattia ja heraproteiini-isolaattia jotka on prosessoitu käyttämällä CFM (Cross Flow Micro-filtration) eli ristivirtaukseen perustuvaa suodatusmenetelmää joka takaa markkinoiden korkealaatuisimman heraproteiinin.

Myprotein Impact Blend® on vähärasvainen eikä siinä ole lisättyä sokeria (makeutettu ainoastaan korkealaatuisilla makeutusaineilla, Sucralose® mikä ei sisällä kaloreita) ja se sisältää erinomaisen biologisen arvon (kuinka hyödyllinen proteiini on keholle), paljon haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), on loistavan makuinen, sekoittuu helposti, ja mikä parasta tuotteen edullinen hinta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Loistavia eri makuvaihtoehtoja
  • Ensiluokkainen proteiinin lähde
  • Runsaasti aminohappoja
  • Helposti sekoittuva ja miellyttävän makuinen

Suositeltu käyttö

Lisää 150-250ml vettä tai maitoa sekoittimeen (mitä vähemmän nestettä sen paksumpi). Lisää sitten 1 MP (suuri) annosmitallinen (25g), sekoita ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai vaadittaessa.

1 x MP annosmitta (suuri) painaa 25g. (ei sisälly)

Ainesosat

Impact Blend® (Whey Proteiini konsentraatti* ja Heraproteiini isolaatti*), Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (vain maustetut versiot), Sitruunahappo (Raspberry), Emulgointiaine (soijalesitiini), Makeutusaine (sukraloosi® [vain maustetut versiot]), Väriaine (kinoliini & Sunset Yellow [Banana], Karmosiini [Raspberry], Punajuuriväri [Strawberry Cream]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 25g:
Energiaa: 98.0cal
Proteiinia (sellaisenaan): 19.4g
Rasvaa: 1.75g
Hiilihydraatteja: 1.5g

Tuotteen ravintoarvo voi vaihdella eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Blend

Valitse kuva

Impact Blend