• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Blend

25% alennusta kaikesta + ilmaiset cupcakes | Käytä koodia ALE25

Hyvää syntymäpäivää Myprotein!

25% alennusta koko tilauksesta PLUS ilmaiset Syntymäpäivä Proteiini Cupcakes kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa klo 23:00 26.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme ilmaisen lahjan ostoskoriisi automaattisesti kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

Impact Blend® on sekoitus heraproteiinikonsentraattia ja heraproteiini-isolaattia jotka on prosessoitu käyttämällä CFM (Cross Flow Micro-filtration) eli ristivirtaukseen perustuvaa suodatusmenetelmää joka takaa markkinoiden korkealaatuisimman heraproteiinin.

Myprotein Impact Blend® on vähärasvainen eikä siinä ole lisättyä sokeria (makeutettu ainoastaan korkealaatuisilla makeutusaineilla, Sucralose® mikä ei sisällä kaloreita) ja se sisältää erinomaisen biologisen arvon (kuinka hyödyllinen proteiini on keholle), paljon haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), on loistavan makuinen, sekoittuu helposti, ja mikä parasta tuotteen edullinen hinta.

Hyödyt

  • Loistavia eri makuvaihtoehtoja
  • Ensiluokkainen proteiinin lähde
  • Runsaasti aminohappoja
  • Helposti sekoittuva ja miellyttävän makuinen

Suositeltu käyttö

Lisää 150-250ml vettä tai maitoa sekoittimeen (mitä vähemmän nestettä sen paksumpi). Lisää sitten 1 MP (suuri) annosmitallinen (25g), sekoita ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai vaadittaessa.

1 x MP annosmitta (suuri) painaa 25g. (ei sisälly)

Ainesosat

Impact Blend® (Whey Proteiini konsentraatti* ja Heraproteiini isolaatti*), Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (vain maustetut versiot), Sitruunahappo (Raspberry), Emulgointiaine (soijalesitiini), Makeutusaine (sukraloosi® [vain maustetut versiot]), Väriaine (kinoliini & Sunset Yellow [Banana], Karmosiini [Raspberry], Punajuuriväri [Strawberry Cream]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 25g:
Energiaa: 98.0cal
Proteiinia (sellaisenaan): 19.4g
Rasvaa: 1.75g
Hiilihydraatteja: 1.5g

Tuotteen ravintoarvo voi vaihdella eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Blend

Valitse kuva

Impact Blend