• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Diet Whey (RTS)

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Jopa 75% alennusta + ilmainen shaker

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! 

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition Shaker kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Impact Diet Whey ready to shake (RTS) on valmis sekoitettavaksi ja suunniteltu tarjoamaan helpon tavan painonpudotukseen soveltuvien lisäravinteiden nauttimiseen.

Impact Diet Whey on suunniteltu auttamaan sinua painonhallinnan tavoitteisiin pyrkimisessä, ja sisältää proteiineja, hiilihydraatteja ja kuitua jotka voivat auttaa tehokkaassa painonpudotuksessa tarjoamalla kehon rasvanpoltoon tarvitsemia ravinteita.

Tuotteen korkea proteiini- ja kuitupitoisuus voivat auttaa pysymään kylläisenä pidempään mikä taas auttaa vähentämään turhia kaloreita joita saadaan esimerkiksi epäterveellisten välipalojen kautta. Nautittuna yhdessä urheilun kanssa, tuotteen heraproteiinikonsentraatista ja maitoproteiinikonsentraatista koostuva proteiinisekoitus voi auttaa kehon rasvapitoisuuden laskemisessa. Tuotteen matalan GI-indeksin omaava kaura on terveellinen hiilihydraattien lähde ja tarjoaa keholle tasaisen energian saannin ilman että se varastoituu kehoon rasvana kuten sokeripitoiset hiilihydraatit.

Myprotein Impact Diet Whey sisältää useita painonhallintaa tukevia ainesosia kuten:

  • Vihreä tee –uute: Vahva antioksidantti joka voi auttaa tuotteen termogeenistä, aineenvaihduntaa kiihdyttävää vaikutusta
  • Asetyyli-l-karnitiin: Aminohappo joka edistää rasvanpolttoa
  • Terveellisiä rasvoja sisältävät välttämättömät rasvahapot

Impact Diet Whey sisältää alle 200 kaloria per annos ja on ihanteellinen käytettäväksi pyrkiessä painonpudotukseen ja käytettäväksi terveellisen välipalan tavoin aterioiden välissä.

Hyödyt

  • Korkea proteiinipitoisuus & paljon kuitua
  • Sisältää ALCAR & Vihreä tee -uutetta
  • Loistavan makuinen & helppo käyttää

Suositeltu käyttö

Lisää vettä tai muuta haluamaasi juomaa kunnes pullo on noin 1/3 täynnä, sekoita ja nauti välittömästi. Lisää enemmän valitsemaasi nestettä saadaksesi ohuemman lopputuloksen, tai vähemmän nestettä saadaksesi paksumman lopputuloksen. Suositeltu käyttö 1-3 annosta per päivä tai vaadittaessa.

Ainesosat

Proteiini sekoitus Heraproteiinikonsentraatti*, Maitoproteiinikonsentraatti*), Kaura, Kaakaojauhe (Chocolate), Psylliumkuori, Pellavansiemenjauhe, Aromit (vain maustetut versiot), Glutamiini, Mallasuute (Latte), Väriaine (punajuuriväri [Strawberry]), Asetyyli-l-karnitiini Vihreä tee -uute, Emulgointiaine (soijalesitiini), Makeutusaine (sukraloosi®), C-vitamiini(askorbiinihappo). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 58g:
Energiaa: 817.8 (KJ)
Energiaa: 199.6 (Kcal)
Proteiinia: 31.6 (g)
Hiilihydraatteja: 8.4 (g)
Rasvaa: 3.8 (g)
Kuitua: 4.1 (g)

Lisäksi per 58g:
Vihreä tee -uute: 230mg
asetyyli-l-karnitiini (ALCAR): 290mg
C-vitamiini: 50mg
Glutamiini: 1000mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Diet Whey (RTS)

Valitse kuva

Impact Diet Whey (RTS)