Impact Pump Blend

Pre-Workout jauhe joka ei sisällä stimulantteja

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta koko sivustolla + ILMAINEN Hydrator-pullo | Käytä koodia ALE25

Nyt 25% alennusta koko sivustollamme koko viikonlopun ajan. Tarvitsetko lisää proteiinijauheita, aminohappoja, välipaloja tai vaikka urheiluvaatteita?

Plus ilmainen Limited Edition Defeat the Heat shaker kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa 07.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

16,29 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myproteiinin Impact Pump Blend on ainutlaatuinen ennen harjoittelua nautittava jauhe johon ei ole lisätty piristeitä. Impact Pump Blendissä on 6 tasoinen matriisi ainesosia joka antaa tarvittavan räjähtävyyden ja nostaa suorituskykyäsi korkean intensiteetin harjoitusten aikana. Impact Pump Blendissä ei ole lainkaan kofeiinia joten se sopii myös myöhäiseen harjoitteluun häiritsemättä untasi.

Sisältää: arginiini alfaketoglutaraatti, L-karnitiini, beta-Alaniini, BCAA:t, Creatine Monohydrate, ja sitrulliinia. Impact Pump Blendiä on saatavana 4 herkullista makua ja se sopii kaikille ketkä haluavat tehostaa harjoitteluaan piristeettömällä pre workoutilla.

Selvittääksesi toleranssisi Impact Pump Blendille, suosittelemme, että aloitat 5g annoskoolla. Nosta annosta tasaisesti selvittääksesi optimaalisen annoskoon. Älä käytä enempää kuin 30g Impact Pump Blendiä päivässä.

†Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa. Kreatiinin hyödyt saavutetaan 3g päivittäisannoksella.

Hyödyt

  • Parantaa fyysistä suorituskykyä
  • 6 tasoinen suoritusmatriisi
  • 4 erinomaista makua

Suositeltu käyttö

Selvittääksesi toleranssisi Impact Pump Blendille, suosittelemme, että aloitat 5g annoskoolla. Nosta annosta tasaisesti selvittääksesi optimaalisen annoskoon. Älä käytä enempää kuin 30g Impact Pump Blendiä päivässä.

Ainesosat

Arginiini alfaketoglutaraatti (AAKG) (15%), L-karnitiini (15%), beta alaniini (14%), haaraketjuiset aminohapot 2:1:1 (L-leusiini:L-isoleusiini:L-valiini) (10%), Creatine Monohydrate (10%), sitrulliini malaatti (10%) dekstroosi, fruktoosi, luontaiset aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (E133).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 pientä kauhallista (5g)

Annoksia pakkauksessa - 50 (250g)

Ravintosisältö

  Per 5g
Energia 18 kJ/4 kcal
Hiilihydraatit 1.1 g
  joista sokereita 1.0 g
Arginine Alpha Ketogluarate (AAKG) 750 mg
L-karnitiini 750 mg
beta alaniini 700 mg
BCCA:t yhteensä 500 mg
joista l-leusiinia 250 mg
of which L-Isoleusiini 125 mg
joista l-valiinia 125 mg
kreatiini monohydraatti 500 mg
Citrulline 500 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Pump Blend

Valitse kuva

Impact Pump Blend