• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Whey Protein Plus

Heraproteiini jossa lisättyjä vitamiineja, mineraaleja ja ruoansulatusentsyymejä

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

48,37 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mikä Impact Whey Protein Plus on?

Impact Whey Protein Plus on edistyksellinen heraproteiinikonsentraatti joka sisältää ainutlaatuisen vitamiini- ja mineraalisekoituksen sekä ruoansulatusentsyymejä.

Impact Whey Protein Plus hyödyt

Impact Whey Protein Plus sisältää 80% proteiinipitoisuuden, loistavan aminohappoprofiilin, useita haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja on ihanteellinen lisäravinne kaikille jotka pyrkivät lihasten kasvattamiseen ja kaipaavat tukea palautumiseen. Yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja urheiluun Impact Whey Protein Plus on loistava tapa lisätä korkealaatuisia proteiineja päivittäiseen ruokavalioon.

Ainutlaatuinen vitamiini- ja mineraaliseos sisältää 14 välttämätöntä ravintoainetta ja auttavat näin päivittäisten suositusmäärien tavoittamisessa. Vitamiinit ja mineraalit ovat olennaisia terveyden ja normaalin immuunitoiminnan ylläpitämiselle kun taas C- ja E-vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteita toimien lihasten intensiivisen treenaamisen ohella syntyviä vahingollisia sivutuotteita kuten maitohappoa.

Impact Whey Protein Plus sisältää myös erittäin suositun DigeZyme®. ruoansulatusentsyymiseoksen. DigeZyme® voi auttaa ruoan kautta saatujen ravintoaineiden imeytymistä jolloin saat enemmän nauttimistasi proteiinipitoisista tuotteista.

Kenelle Impact Whey Protein Plus on tarkoitettu?

Impact Whey Protein Plus on loistava vaihtoehto niillä jotka haluavat tehokkaan proteiinirikkaan tuotteen. DigeZyme® tekee lisäksi tuotteesta loistavan niille jotka kärsivät ruoansulatushäiriöistä.

Milloin Impact Whey Protein Plus tulisi käyttää?

Suosittelemme että käytät Impact Whey Protein Plus heti urheilusuorituksen jälkeen tai milloin tahansa päivän aikana kun tarvitset proteiinia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Yli 80% proteiinia per annos
  • Lisätty vitamiini- ja mineraalisekoitus
  • Loistava aminohappoprofiili, paljon haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
  • Sisältää myös DigiZyme® ruoansulatusentsyymejä

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 suuri MP annosmitta (25g) 150-250ml vettä tai maitoa ja nauti välittömästi. Käytä 2-3 päivittäin tai vaadittaessa.

1 x MP annosmitta (suuri) painaa 25g. (ei sisälly)

Ainesosat

Denaturoimaton heraproteiinikonsentraatti*, Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (vain maustetut versiot), Vitamiini- ja mineraaliseos (magensium-oksidi, C-vitamiini, ferrofumaraatti, E-vitamiini, Nicotinamide BP, A-vitamiini asetaatti, Sinkkioksidi, Pyridoksiini Hydrokloridi, D3-vitamiini, Tiamiini Hydroklorid, Riboflaviini, B12-vitamiini, Foolihappo, Kaliumjodidi), Emulgointiaine (soijalesitiini), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellu, beeta-D-galaktosidaasi, Lipaasi), Makeutusaine (Suraloosi® [vain maustetut versiot]), Väriaine (punajuuriväri[Strawberry Cream]). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 25g:
Energiaa: 97.1Kcal
Energiaa: 409.0kJ
Proteiinia (sellaisenaan): 20.3g
Proteiinia (sellaisenaan): 19.4g
Rasvaa: 1.67g
Hiilihydraatteja: 1.48g

Jokainen 25g annos sisältää:

Magnesium: 189.3mg (50% RDA)
C-vitamiini: 40.4mg (50% RDA)
Rauta: 7.1mg (50% RDA)
E-vitamiini: 6.1mg (50% RDA)
B3-vitamiini: 8.1mg (50% RDA)
A-vitamiini: 403.0mcg (50% RDA)
Sinkki: 5.0mg (51% RDA)
B6-vitamin: 707.0mcg (51% RDA)
D3-vitamiini: 2.52mcg (50% RDA)
B1-vitamiini: 555.0mcg (51% RDA)
B2-vitamiini: 707.0mcg (51% RDA)
B12-vitamiin: 1.0mcg (40% RDA)
Foolihappo: 101.0mcg (51% RDA)
Jodi: 76.0mcg (51% RDA)

Huomioithan että ravintoarvot on otettu maustamattomasta versiosta. Valittaessa maustettu tuoteversio proteiinisisältö laskee noin 3% useimmissa mauissa sekä suklaassa 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Impact Whey Protein Plus

Valitse kuva

Impact Whey Protein Plus