• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

L Glutamiini

Uudet maut - Persikka Mango, Kirpeä Vadelma ja Kirsikka Limeade

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta koko sivustolla + ILMAINEN Hydrator-pullo | Käytä koodia ALE25

Nyt 25% alennusta koko sivustollamme koko viikonlopun ajan. Tarvitsetko lisää proteiinijauheita, aminohappoja, välipaloja tai vaikka urheiluvaatteita?

Plus ilmainen Limited Edition Defeat the Heat shaker kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa 07.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

8,09 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Glutamiini on välttämätön aminohappo jota kehon lihakset tarvitsevat, ja joka on yksi tärkeimpiä rakennusaineita solujen terveydelle ja kudosten korjaamiseen tarvittavan proteiinin muodostamiselle. Glutamiinia esiintyy vaihtelevia määriä useimmissa lihoissa ja kalassa sekä pieninä määrinä myös kasveissa ja palkokasveissa. Tuote sopii kaikille hypertrofiaan intensiivisellä treenaamisella tähtääville.

Glutamiini on semi-välttämätön aminohappo jota keho itse voi tuottaa pieniä määriä, mutta josta tärkeä osa täytyy saada ravinnon kautta. Glutamiini voi myös auttaa kudosten korjaamisessa.

Glutamiini soveltuu erityisesti kestävyysurheilua kuten pitkänmatkanjuoksua tai pyöräilyä harrastaville, ja se voi auttaa vähentämään treenaamisesta syntyviä lihaskramppeja. Tuote sopii tämän vuoksi myös lihaskrampeista ja –kivuista kärsiville vanhemmille henkilöille luontaisena kipulääkkeenä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Auttaa täydentämään glykokeeni-varastoja
 • Voi vähentää palautumisaikaa
 • Suosittu Aminohappo

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 5g 1-3 kertaa päivässä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi nauti annos aamiaisella, lounaalla ja 1 tunti ennen nukkumaanmenoa. Paras nautittuna yhdessä veden tai haluamasi juoman kanssa.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 3.6g. (ei sisälly)

Ainesosat

Tuote on 100% Glutamiinia ilman lisättyjä aineita.

Ravitsemustietoa

100% Glutamiini

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.67

4.667

(3 Arvostelut)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Vatsakalvojen hyvinvointiin

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Itse käytän tuotetta enimmäkseen vatsan ja suoliston limakalvojen kunnossapitoon. Jos vatsaa polttelee yms., niin suosittelen. Lisäksi parantanut mielialaa ja vastustuskykyä.

Goes Well With:

Kaikille.

9 June 2016 mukaan

penkkipumppi

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

hyvä käyttää jos kovaa treenaa,helppo ottaa pieni määrä tarpeen mukaan.auttelee palautumisessa.ei mene niin jumiin treeneistä.

Goes Well With:

sopii sellaisiin harjoituksiin missä tehdään raskaampia kuormia

10 February 2016 mukaan

Toimii

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

3

Maku:

2

Tehokkuus:

4

Uskoisin toimivan. ostan jatkossakin :) Pahan makuista, mutta en maun vuoksi tätä käytäkkään.

Goes Well With:

Kaikille!

30 July 2015 mukaan

L Glutamiini

Valitse kuva

L Glutamiini