• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Maltodekstriini - Batch Tested Range

Informed Sport Range

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

12,59 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Maltodekstriini on eräkohtaisesti testattu Informed Sport ohjelman kautta maailman antidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja sillä on ISO 17025 akkreditointi joka vakuuttaa, että tämä tuote ei sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Mitä on Maltodekstriini?

Maltodekstriini on korkeatasoinen kompleksi hiilihydraatti jonka lähteenä on maissitärkkelys joka on erinomainen nopeasti vapautuva energianlähde.

Maltodekstriinin hyödyt

Vaikka maltodekstriini on kompleksi hiilihydraatti se sijoittuu suhteellisen korkealle glykeemisellä indeksillä (GI), heti yksinkertaisten hiilihydraattien kuten dekstroosin alapuolelle. Hiilihydraatit auttavat aivoja toimimaan normaalisti. Maltodekstriini on 94% hiilihydraatteja.

Kenelle maltodekstriini sopii?

Kaikille kenellä on pitkäaikainen harjoittelusuunnitelma, oikeanlainen ruokailu ja ravinnon tasapaino on erittäin tärkeää. Keho tarvitsee oikeita ravinteita toimiakseen ja kehittyäkseen tulivat ne sitten ruoasta tai lisäravinteista.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Korkean GI:n hiilihydraatti
 • Erinomainen energian lähde
 • Täydentää nopeasti glykogeeni varastot

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suuren mitallisen (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: maltodekstriini (Sulfiitit) (100%)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 ½ suurta mitallista (50g)

Annoksia pakkauksessa - 20 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1700 kJ/400 kcal 850 kJ/200 kcal 10%
Rasva 0 g 0 g 0%
  joista tyydyttyneitä 0 g 0 g 0%
Hiilihydraatit 100 g 50 g 19%
  joista sokereita  0g 0 g 0%
Proteiini 0 g 0 g 0%
Suola <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Aikuisen päivittäisen keskivertokulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintosisältö perustuu Unflavoured makuun, muiden makujen ravintosisältö saattaa vaihdella 10%

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Maltodekstriini - Batch Tested Range

Valitse kuva

Maltodekstriini - Batch Tested Range