MP MAX Elle Thermopure

30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat yhden tai useamman pre-, intra- tai post-workout tuotteen | Käytä koodia: AIKA

Ajoita lisäravinteesi oikein ja nauti sen tuomista eduista!

Nyt saat 30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat yhden tai useamman pre-, intra- tai post-workout tuotteen | Käytä koodia: AIKA

Tarjous sisältää monta suosituimpaa tuotettamme kuten MyPre ja Kreatiinimonohydraatit.

Tarjous voimassa keskiyöhön 17.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

17,91 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX Elle Thermopure on sekoitus luonnollisia yrttejä ja ravinteita jotka on suunniteltu auttamaan kehoasi muuttamaan varastoidut kalorit energiaksi. Yhdistämällä terveellisen ruokavalion ja urheilurutiinin tämä sekoitus tehokkaita ainesosia voi auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaa joka tarjoaa elinvoimaa kehon muuttaessa varastoidut kalorit käytettäväksi energiaksi.

Yksi Thermopure:n pääaineksista on Vihreä Tee –uute (GTE), minkä on todettu vähentävän ruoan varastoitumista rasvaksi samalla nostaen rasvan polttoa energiaksi. Thermopure sisältää lisäksi ainutlaatuisen Thermo seoksen (Kofeiini, Vadelma Ketoni ja Cayenne) joka voi auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaa auttaen näin polttamaan enemmän rasvaa urheillessa.

Tuotteeseen on lisätty B- Vitamiinia jonka on osoitettu tukevan energian vapautumista työskentelevään lihakseen nostamalla ravinteiden kulkeutumista vereen.

Thermopure on yksi markkinoiden muutamista tuotteista jotka yhdistävät niin monta todistetusti tehokasta painonpudosta edistävää ainesosaa yhdessä sekoituksessa, mikä tekee siitä menestyksekkäimmän painonhallintatuotteemme.

Annoskoko: 3 kapselia

Annoksia per säiliö: 30

Huomio: Tuote ei välttämättä sovellu raskaana oleville tai imettäville. Keskustele aina lääkärin kanssa ennen minkään lisäravinteen käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edistyksellinen termogeeninen seos
  • Tukee painonhallintaa
  • Sisältää Vihreä Tee -uutetta & Kromia

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 2-3 kapselia tyhjään vatsaan ennen treenaamista tai urheilua. Urheilusta pidettävinä välipäivinä jaa annokset aamulle, iltapäivälle ja illalle.

Annoskoko: 2-3 kapselia

Annoksia per säiliö: 30-45

Huomio: Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille, raskaana oleville, imettäville, korkeasta verenpaineesta tai sydänsairauksista kärsiville, tai unensaanti-vaikeuksista kärsiville.

Ainesosat

Vihreä Tee -uute (95% Polyfenolit), Kapseli (Gelatiini), L Tyrosine, Selluloosa (täyteaine) Kofeiini,L Teaniini (98%), Vadelma Ketoni, Paprikauute (30,000?50,000 SHU), Magnesiumstearaatti (paakkuuntumisenestoaine), Piidoksidi, B6-vitamiini (Pyridoksiini HCl), Bioperine, Kromi (Kromipikolinaatti), B12-vitamiini.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä ja laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
B6-vitamiini   5 mg 358%
B12-vitamiinia   21 µg 840%
Kromi   120 µg 300%
      Per Annos
Vihreäteeuutetta     375 mg
L Tyrosine     200 mg
Kofeiini     150 mg
L-teaniinia     125 mg
Cayenne-jauhetta     50 mg
Mustapippuriuute     5 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

MP MAX Elle Thermopure

Valitse kuva

MP MAX Elle Thermopure