MP MAX Elle Total CLA

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX Elle Total CLA on suunniteltu tarjoamaan sinulle konsentroidun CLA:n (konjugoitu linolihappo) muodon avuksi painonpudotuksessa samalla kun se ylläpitää lihaskudosta.

CLA:n on ehdotettu auttavan kehon rasvanpoltonpriorisoinnissa sen tarvitessa energiaa, mikä voi johtaa kehon varastoidun rasvan vähentämiseen.

Voimakkaana antioksidanttina CLA:n on myös osoitettu auttavan taistelemaan vapaita radikaaleja ja muita haitallisia toksiineita vastaan. Tämä voi vähentää ikääntymisen merkkejä sekä auttaa kehoa toimimaan optimaalisella tasolla.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Luontainen tuki kehon muokkaukseen
  • Voi täydentää rasvanpoistoa
  • Auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Annoskoko: 2 kapselia

Annoksia per säiliö: 90

Huomio: Ei välttämättä sovellu raskaana oleville tai imettäville. Ota yhteyttä lääkäriin aina ennen lisäravinteiden käyttöä.

Ainesosat

Konjugoitu Linolihappo 80% (johdettu saflorista), Gelatiini (kapseli), Glyseroli, Puhdistettu vesi.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä ja laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Määrä per 2 kapselin annos:
CLA (80%): 2000 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

MP MAX Elle Total CLA

Valitse kuva

MP MAX Elle Total CLA