MP MAX Elle Total CLA

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 22.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

23,03 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX Elle Total CLA on suunniteltu tarjoamaan sinulle konsentroidun CLA:n (konjugoitu linolihappo) muodon avuksi painonpudotuksessa samalla kun se ylläpitää lihaskudosta.

CLA:n on ehdotettu auttavan kehon rasvanpoltonpriorisoinnissa sen tarvitessa energiaa, mikä voi johtaa kehon varastoidun rasvan vähentämiseen.

Voimakkaana antioksidanttina CLA:n on myös osoitettu auttavan taistelemaan vapaita radikaaleja ja muita haitallisia toksiineita vastaan. Tämä voi vähentää ikääntymisen merkkejä sekä auttaa kehoa toimimaan optimaalisella tasolla.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Luontainen tuki kehon muokkaukseen
  • Voi täydentää rasvanpoistoa
  • Auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Annoskoko: 2 kapselia

Annoksia per säiliö: 90

Huomio: Ei välttämättä sovellu raskaana oleville tai imettäville. Ota yhteyttä lääkäriin aina ennen lisäravinteiden käyttöä.

Ainesosat

Konjugoitu Linolihappo 80% (johdettu saflorista), Gelatiini (kapseli), Glyseroli, Puhdistettu vesi.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä ja laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Määrä per 2 kapselin annos:
CLA (80%): 2000 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

MP MAX Elle Total CLA

Valitse kuva

MP MAX Elle Total CLA