MP MAX Elle Vital Omega

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

13,17 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX Vital Omegaon erittäin keskitetty kalaöljy jossa on loistava määrä välttämättömiä rasvahappoja. Välttämättömiä rasvahappoja pidetään 'hyvinä rasvoina', sillä ne ovat tärkeässä roolissa sydämen terveyden, aivotoiminnan, nivelten terveyden ja yleisen hyvinvoinnin osalta.

EPA ja DHA välttämättämöt rasvahapot ovat tärkeitä yleisen terveyden kannalta ja niiden on osoitettu auttavan painonpudotuksessa. EPA:n ja DHA:n on ehdotettu auttavan muiden rasvojen muuttamista energiaksi niiden varastoitumisena rasvakudoksena.

Jokainen 1000mg kapseli sisältää huimat 60% EPA ja 15% DHA rasvahappoja jotka on tuotettu ultra-suodatetusta kalaöljystä jolloin on voitu poistaa luonnollisia toksiineja ja saasteita.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Välttämättömiä rasvahappoja keholle ja mielelle
  • Voi tukea painonpudotuksen tavoitteita
  • 60% EPA ja 15% DHA

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Annoskoko: 1 kapseli

Annoksia per säiliö: 90

Huomio: Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville. Ota yhteyttä lääkäriin aina ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Konsentroitu ja puhdistettu Omega 3 Kalaöljy, Glyseroli, Gelatiini, Puhdistettu Vesi.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä ja laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Määrä per 1 kapselin annos:
Total Omega 3 kalaöljy: 1000 mg
EPA: 600mg
DHA: 150mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

MP MAX Elle Vital Omega

Valitse kuva

MP MAX Elle Vital Omega