Mysteeripaketti

Valitse lokakuun 3 suosituimmasta tarjouksesta sinulle parhaiten sopiva tarjous!

Olemme tuoneet takaisin lokakuun kolme suosituinta tarjousta! Valitse tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

50% alennusta gainereista ja rasvanpolttajista | Käytä koodia: PAINOT

30% alennusta 30 suosikkituotteestamme | Käytä koodia: SUOSIKIT

20% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: SÄÄSTÄ20

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 28.10.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Ovh: 53,41 €

Nyt 24,99 €

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Kaikki rakastavat ja loistavat innostuksesta ja jännityksestä odottaessaan Mysteeripakettia, sillä loppujen lopuksi, mysteeri ja ihmeet ovat ohikiitäviä lahjoja, jotka huomataan, ja joista nautitaan. Yleensä, mysteeri saapuu syntymäpäivinä ja juhlakausina, kuten pääsiäisenä ja jouluna, mutta Myproteinilla, esittelemme nyt Mysteeripaketin, jotta voitte kaikki nauttia siitä ihanasta tunteesta, jonka odotus tuo!

Mitä Mysteeripaketti sisältää..?

Olemme maailman suurin online Sports Nutrition -merkki, jolla on laaja valikoima uraaurtavia lisäravinteita sekä tyylikäs ja hyvälaatuinen vaatevalikoima, joten kukapa ei olisi kiinnostunut tietämään mitä yllätyksia meillä on sinulle varastossa?

Lupaamme, että jokaisesta Mysteeripaketista löydät 2 vaatetuotetta viimeisimmästä mallistostamme, jotka saavat päät kääntymään minne tahansa menetkin. Laatikosta löydät myös valikoiman Myproteinin myydyimpiä tuotteita, jotka valitaan yli 2500 premiumtuotteen joukosta, ja jotka ovat täynnä terveysetuja ja parantavat suorituskykyäsi kehosi mallista tai koosta, urheilulajistasi tai treenitavoitteistasi riippumatta! Meillä on sensaatiomaisia uusia proteiinimakuja, kuten Pina Colada ja Syntymäpäiväkakku, sekä monia uusia energia ja kestävyys -tuotteita, joten odotat varmasti innolla Mysteeripakettiasi. Kaiken tämän lisäksi tulet myös saamaan yhden ainutlaatuisen lisävarusteen nopeasti kasvavasta valikoimastamme, joka auttaa sinua treeneissä ja palautumisessa!

Hyödyt

  • Yli 60€ arvosta tuotteita vain 30€ hintaan
  • 2 vaate ja lisäravinne tuotetta sekä lisävaruste

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Mysteeripaketti

Valitse kuva

Mysteeripaketti