• Vegetarian

    Vegetarian

Oats & Whey (Laatikko)

Yli 21g proteiinia

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä Myprotein Oats and Whey patukat ovat?

MP MAX MyBar® Oats & Whey on maukas ja ravinteikas kaurapitoinen ateriankorvike patukka lisätyllä heraproteiinilla niille jotka haluavat lisää korkealaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja ruokavalioon. Jokainen 88g patukka sisältää massiiviset 22g maitoproteiinista saatuja proteiineja ja heraproteiinia. Tuotteen hiilihydraattisisältö perustuu matalan glykeemisen indeksin sisältävään kaurasekoitukseen joka takaa tasaisen energianlähteen.

Myprotein Oats and Whey -patukoiden hyödyt

Tuotteen ensiluokkaiset ainesosat varmistavat tasaisen proteiinin saannin ja hiilihydraatit, käytettynä yhdessä urheilurutiinin kanssa, tukevat lihasmassan kasvua. MyBar® Oats & Whey –patukat tarjoavat äärimmäisen helpon ja maukkaan tavan varmistaa runsas, tasainen proteiinin saanti ja ne sisältävät aktiiviseen elämäntyyliin sopivia ravintoaineita.

MP MAX MyBar® Oats & Whey –patukat on testattu HFL Sport Science:n toimesta WADA:n kieltämien aineiden varalta osana INFORMED-SPORT ohjelmaa. Jokainen MP MAX MyBar® Oats & Whey tuote-erä testataan jolloin ne voidaan varmistaa soveltuviksi urheilijoiden käyttöön. HFL:n lääkevalvonta ja tutkimuslaboratorio on maailman suurin ja INFORMED SPORT-ohjelma on useiden tunnettujen urheilujärjestöjen, kuten UK Sportin, tukema.

Proteiinien ja hiilihydraattien yhdistelmä tekee MyBar® Oats & Whey –tuotteista ihanteellisia urheilun jälkeen nautittaviksi sillä se tarjoaa nopean tavan glykogeeni- ja proteiinivarastojen täyttämiseen suositellussa 2:1 suhteessa (hiilihydraatit:proteiini).

Kenelle Myprotein Oats and Whey tuotteet soveltuvat?

Oats & Whey –patukat ovat loistava vaihtoehto kaiken tasoisille urheilijoille jotka haluavat lisätä proteiinin määrää näillä ravintopitoisilla välipaloilla.

Koska Oats and Whey –patukoita tulisi nauttia?

Tuotteet ovat loistava vaihtoehto mikäli etsit terveellisiä välipaloja, ja sopivat myös niille jotka haluavat tehostaa palautumista.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 22g  proteiinia per patukka
  • Loistavan makuinen
  • Ihanteellinen ateriankorvike
  • Ei aspartaamia tai asesulfaami K:ta

Suositeltu käyttö

Käytä tarvittaessa proteiinirikkaana välipalana joko ruokailujen välissä tai ennen treeniä tai ruokailun yhteydessä lisätäksesi hiilihydraattien ja proteiinien määrää.

Ainesosat

Kaurasekoitus (Mallas Kaura [sisältää mallasta, kasvisöljyä], Kaurahiutaleita), Proteiinisekoitus (maitoproteiini-isolaatti, Heraproteiinitiiviste*), Kosteudensäilyttäjä (glyseriini), Maitosuklaan makuinen päällyskerros (8%) (Makeutusaineet: Isomalti, Sukraloosi, Hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, Heraproteiini*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaineet: Soijalesitiini, E476, Aromit)(Fruit & Nut, Chocolate Peanut, Chocolate ja Coconut and Milk Choc Chip), Valkosuklaan makuinen päällyskerros (8%) (Makeutusaineet: Isomalti, Sukraloosi, Hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, Heraproteiini*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaineet: Soijalesitiini, E476, Aromit)(Chocolate & Coconut ja Raspberry & Blackcurrant), Kuivattu glukoosisiirappi, Rusina (Fruit & Nut), Vesi, Vähärasvainen kaakaojauhe (Choc Chip ja Chocolate Peanut), Maitosuklaarouhe (sokeri, täysirasvainen maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, heraproteiini*, vähärasvainen maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilija)(Choc Chip), (Makeutusaineet(Maltitoli [Fruit & Nut, Chocolate Peanut], sukraloosi), Maapähkinärouhe (Chocolate Peanut), Hasselpähkinärouhe, Pakastekuivattu mustaherukka (Blackcurrant), Pakastekuivattu vadelma (Raspberry), Kasvisöljy, Fosforihappo (Raspberry ja Blackcurrant), Suola (Chocolate Peanut & Raspberry), Antioksidantti (Mixed Tocopherols), (Chocolate Peanut & Raspberry), Kuivattu kookos, (Chocolate ja Coconut) Aromit. *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 88g:
Energiaa: 316.0cal
Proteiinia (sellaisenaan): 21.6g
Hiilihydraatteja: 43.8g
joista sokereita: 6.3g
Rasvaa: 8.4g
joista tyydyttämättömiä: 3.5g
Ravintokuitua: 2.6g
Natrium: 0.2g
Ravintoarvot voivat vaihdella makujen välillä

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Oats & Whey (Laatikko)

Valitse kuva

Oats & Whey (Laatikko)