• Vegetarian

    Vegetarian

Oats & Whey (näyte)

Yli 21g proteiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

2,69 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Oats & Whey on maukas ja ravinteikas ateriankorvike patukka kaikille jotka haluavat lisätä laadukkaiden proteiinien ja hiilihydraattien määrää ruokavalioon. Jokainen 88g patukka sisältää massiiviset 22g maitoproteiinista saatuja proteiineja ja heraproteiinia. Tuotteen hiilihydraattisisältö perustuu matalan glykeemisen indeksin sisältävään kaurasekoitukseen joka takaa tasaisen energianlähteen.

Tuotteen ensiluokkaiset ainesosat varmistavat tasaisen proteiinin saannin ja hiilihydraatit, käytettynä yhdessä urheilurutiinin kanssa, tukevat lihasmassan kasvua. MyBar® Oats & Whey –patukat tarjoavat äärimmäisen helpon ja maukkaan tavan varmistaa runsas, tasainen proteiinin saanti ja ne sisältävät aktiiviseen elämäntyyliin sopivia ravintoaineita. MP MAX MyBar® Oats & Whey –patukat on testattu HFL Sport Science:n toimesta WADA:n kieltämien aineiden varalta osana INFORMED-SPORT ohjelmaa. Jokainen MP MAX MyBar® Oats & Whey tuote-erä testataan jolloin ne voidaan varmistaa soveltuviksi urheilijoiden käyttöön. HFL:n lääkevalvonta ja tutkimuslaboratorio on maailman suurin, ja INFORMED SPORT-ohjelma on useiden tunnettujen urheilujärjestöjen, kuten UK Sportin, tukema.

Proteiinien ja hiilihydraattien yhdistelmä tekee MyBar® Oats & Whey –tuotteista ihanteellisia urheilun jälkeen nautittaviksi sillä se tarjoaa nopean tavan glykogeeni- ja proteiinivarastojen täyttämiseen suositellussa 2:1 suhteessa (hiilihydraatit:proteiini).

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 22g of proteiinia per patukka
  • Loistava maku
  • Ihanteellinen ateriankorvike
  • Ei Aspartaamia tai Asesulfaami K:ta

Suositeltu käyttö

Käytä kun tarvitset proteiinipitoisen välipalan joko ruokailujen välissä, ennen treeniä tai ruoan yhteydessä lisätäksesi hiilihydraatti- ja proteiini sisältöä.

Ainesosat

Kauraseos (Kaura [sisältää mallasta, kasvisöljyä], kaura), Proteiini seos (maitoproteiini-isolaatti, Heraproteiini konsentraatti*), Kosteudensäilyttäjä (Glyseriini), Maitosuklaan makuinen päällinen (8%) (Makeutusaineet:Isomalti, Sukraloosi; Hydraamaton palmu- ja palmuydinöljy, Herajauhe*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaine: Soijalesitiini, E476; Aromit)(Fruit & Nut, Chocolate Peanut, ja Milk Choc Chip), Valkosuklaan makuinen päällinen (8%) (Makeutusaineet:Isomalti, Sukraloosi; Hydraamaton palmu- ja palmuydinöljy, Herajauhe*, Vähärasvainen kaakaojauhe, Vehnäjauho, Emulgointiaine: Soijalesitiini; Aromit)(Raspberry ja Blackcurrant), Glukoosisiirappi, Rusina (Fruit & Nut), Vesi, Vähärasvainen kaakaojauhe (Choc Chip ja Chocolate Peanut), Maitosuklaa (Sokeri, Rasvainen maitojauhe, Kaakaojauhe, Kaakaomassa, Herajauhe*, Vähärasvainen maitojauhe, Emulgointiaine: Soijalesitiini, Luontainen Vanilja) (Choc Chip), (Makeutusaine (Maltitoli [Fruit & Nut, Chocolate Peanut], Sukraloosi), Maapähkinä (Chocolate Peanut), Hasselpähkinä, Pakastekuivattu mustaherukka (Blackcurrant), Pakastekuivattu vadelma (Raspberry), Kasvisöljy, Fosforihappo (Raspberry ja Blackcurrant), Suola (Chocolate Peanut & Raspberry), Antioksidantti (tokoferolisekoitus), (Chocolate Peanut & Raspberry), Aromit. *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 88g patukka:
Energiaa: 316.0cal
Proteiinia (sellaisenaan): 21.6g
Hiilihydraatteja: 43.8g
joista sokeria: 6.3g
Rasvaa: 8.4g
joista tyydyttyneitä: 3.5g
Ravintokuitu: 2.6g
Natrium: 0.2g
Ravintoarvot voivat vaihdella hieman eri makujen välillä

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Oats & Whey (näyte)

Valitse kuva

Oats & Whey (näyte)