Omega 3 purutabletit

Klementiinin makuinen Omega 3 purutabletti

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

10,23 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä Omega 3 Chewies ovat?

Omega 3 Chewies, pureskeltavien kalaöljykapseleiden avulla voit lisätä päivittäistä EPA:n (eikosapentaeenihappo) ja DHA:n (dokosaheksaeenihappo) saantia. Monilta puuttuu tarvittava määrä näitä rasvahappoja, vähäisen rasvaisen kalan kulutuksen takia. Omega 3 Chewies sisältää myös yhdistelmän A-, C-, D3- ja K-vitamiineja.

Omega 3 Chewies edut

Omega 3 Chewies sisältää 23mg EPA ja 105mg DHA happoja, jotka kummatkin edistävät normaalia sydämen toimintaa, normaalia verenpaineen ylläpitoa ja säilyttämään normaalit veren triglyseridiarvot. Lisätyt vitamiinit edistävät myös normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja luuston ylläpitoa.

Kenelle Omega 3 Chewies sopivat?

Omega 3 Chewies sopivat kaikille, joilta puuttuu rasvaista kalaa ruokavaliostaan ja jotka etsivät helppoa tapaa lisätä päivittäistä omega 3 rasvahappojen saantia, erityisesti EPA:a ja DHA:ta. Nämä omega 3 purutabletit ovat hyvänmakuisia ja ne sopivat erinomaisesti kaikille, jotka eivät pidä kapseleista tai nesteistä..

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edistää normaalia sydämen toimintaa
  • Hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen
  • Lisättyjä vitamiineja A, C, D3 ja K

Suositeltu käyttö

Lisäravinteeksi suosittelemme 1-3 pureskeltavaa geeliä päivässä.

Ainesosat

Kalaöljy, kapselin kuori (glyseroli, liivate, aromi: mustaherukka, selluloosa, maissitärkkelys, värit: rautaoksidi, titaanidioksidi & Carmine punainen, makeutusaine: sukraloosi), hydrogenoimaton kasviöljy, aromit, makeutusaineet (mannitoli & sukraloosi ), C-vitamiini (askorbiinihappo), keskipitkäketjuiset triglyseridit, kalsiumaskorbaatti, E-vitamiini (dl-alfa tokoferyyliasetaatti), A- vitamiinipalmitaatti*, D3-vitamiini*.

Ravitsemustietoa

Per 1 Chewie:
EPA (eicosapentaenoic acid): 22.5mg
DHA (docosahexaenoic acid): 105mg
Total Omega 3: 150mg
Vitamin C: 30mg
Vitamin A: 0.2mg
Vitamin K: 27.5µg
Vitamin D: 2.5 µg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Omega 3 purutabletit

Valitse kuva

Omega 3 purutabletit