Omega Balance

Maku
Pakkaus
Määrä

JOPA 50% ALENNUSTA 50 SUOSIKISTA | Koodia EI tarvita.

JOPA 50% ALENNUSTA 50 MYYDYIMMÄSTÄ TUOTTEESTAMME! | Alennuskoodia EI tarvita.

Voit säästää jopa 50%, sillä olemme alentaneet 50 myydyimmän tuotteemme hintoja. Tarjous sisältää mm. Impact Whey Proteinin, pähkinävoin, Omega 3 -kapselit sekä kreatiinimonohydraatin.

Alennuskoodia EI tarvita, sillä hinnat ovat jo valmiiksi alennettuja, joten voit yhdistää muihin tarjouksiimme.

Tarjous voimassa keskiyöhön 19.01.2017 asti. 

OSTA NYT

Ovh: 16,29 € 15,48 € Säästä: 0,81 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Omega Balance on erittäin voimakas kalaöljy joka sisältää vähintään 710mg Omega-3 jokaista 1000mg kapselia kohden tehden siitä yhden markkinoiden korkeapitoisimmista kapseleista. Omega-3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka on yleisesti yhdistetty sydämen terveyden, terveellisten nivelten ja verenkierron ylläpitämiseen. Tämä erittäin vahva kapseli on helppo tapa lisätä Omega-3:n saantia välttäen näin Omega-3 puutostilan syntymistä.

Omega Balance sisältää minimin 360mg EPA ja 240mg DHA rasvahappoja optimaalisessa 3:2 suhteessa antaen näin optimaalisen tuen terveydelle ja hyvinvoinnilla. EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja joiden on osoitettu omaavan monia eri terveydellisiä hyötyjä kuten normaalin aivojen, silmien ja sydämen toimintojen ylläpitäminen

Urheilullisesti näkökulmasta, EPA ja DHA tarjoavat monia hyötyjä kuten urheilusuorituksen ja kehonhuollon tukeminen. Jotkut tutkimukset ovat myös osoittaneet että välttämättömät rasvahapot auttavat varastoimaan glukoosia ja edistäen sen sijaan kehon rasvan käyttämistä energian tuotantoon.

Omega Balance on tuotettu PureMax™ prosessin alla mikä varmistaa korkealaatuisen, puhtaan ja vastuullisesti hankitun kalaöljyn. PureMax™ on ainutlaatuinen, vuosien tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen kautta kehitettu teknologia jolla Omega-3 puhdistetaan ja tiivistetään. The PureMax™ prosessi taka ensiluokkaisen laadun poistamalla mahdolliset ympäristömyrkyt (raskasmetalli, dioksiini, torjunta-aineet ja PCB-pitoisuudet) jolloin tuote on viranomaisten ja maailmanlaajuisten järjestöjen asettamilla, suositusten mukaisilla rajoilla tai jopa suosituksia paremmilla rajoilla.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erittäin puhdas kalaöljy
  • Yli 44% EPA ja 28% DHA
  • Puremax™ puhdistus-teknologia

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 2 kapselia enintään 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Annoskoko: 1 kapseli

Annoksia per 90 kapselin säiliö: 90
Annoksia per 250 kapselin säiliö: 250

Huomio: PureMax™ on Croda International Plc (England) rekisteröimä tavaramerkki.

Ainesosat

Konsentroitu ja puhdistettu Omega 3 Kalaöljy, E-vitamiini (Antioksidantti), Kapseli (gelatiini, glyseroli).

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä tai laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 geelikapselia

Annoksia pakkauksessa - 45 (90 geelikapselia), 125 (250 geelikapselia)

Tyypilliset ravintoarvot

      Per annos
Omega 3 yhteensä     710 mg
EPA (eikosapentaeenihappo)     360 mg
DHA (dokosaheksaeenihappo)     240 mg
Muut omega 3 rasvahapot     110 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Omega Balance

Valitse kuva

Omega Balance