Proteiinirikas Suklaa

55% kiinteää kaakaota

Maku
Pakkaus
Määrä

Jopa 30% alennusta tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Jopa 30% mysteerialennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Kuinka paljon alennusta sinä saat...?

Tarjous on voimassa keskiyöhön 24.01.2017 asti. Alennuksen määrä vaihtelee 15% ja 30% välillä. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

4,09 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Miksi suunnittelimme Proteiinirikkaan Suklaan?

Nykypäivän hektisessä elämässä on välillä vaikea tehdä oikeita päätöksiä ravinnon suhteen. Myproteiinilla haluamme, että pääset tavoitteisiisi ilman, että sinun tarvitsee luopua kaikista lempiruuistasi ja sen takia pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ja jännittäviä tapoja joilla tyydyttää makeannälkä ilman, että harjoittelusi ja ruokavaliosi kärsii.

Mitä Proteiinirikas Suklaa on?

Proteiinirikas Suklaa on Cocoa+ uusin innovaatio. Proteiinirikkaan Suklaan on valmistanut mestari suklaantekijä ja se on suklaa jollaista et ole ennen maistanut. Uusien makujen (minttusuklaa ja appelsiinisuklaa) myötä olemme varmoja, että tuote tyydyttää makeannälän.

Tuote sisältää 19g heraproteiini-isolaatista peräisin olevaa proteiinia. Proteiini on keskeinen makroravinne joka edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Tuote sopii niin treenien jälkeen nautittavaksi, kuin myös koska tahansa päivän aikana lisäämään päivittäistä proteiininsaantia.

Mitä enää odotat? Kokeile ja nauti tästä erinomaisesta tuotteesta.

Hyödyt

  • 19g proteiinia per patukka
  • Rikas tummansuklaan maku
  • 62% vähemmän sokeria kuin kaupan vastaavassa tuotteessa

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Käytä osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota ja aktiivista elämäntyyliä.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste.

Appelsiinisuklaan maku:Kaakaovoi (33.9%), heraproteiini crispies (heraproteiini-isolaatti (22.43%)(maito), riisijauho(3.5%), emulgointiaine (soijalesitiini)), ruokosokeri, kaakaomassa (11%), kaakaojauhe (9.9%), aromit (luonnollinen vaniljan maku, luonnollinen appelsiiniöljy), vähintään 54% kiinteää kaakaota.

Minttusuklaan maku: Kaakaovoi (33.9%), heraproteiini crispies (heraproteiini-isolaatti (22.43%)(maito), riisijauho (3.5%), emulgointiaine (soijalesitiini)), ruokosokeri, kaakaomassa (11%), kaakaojauhe (9.9%), aromi (luonnollinen vaniljan maku, luonnollinen piparminttuöljy), vähintään 54% kiinteää kaakaota.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 patukka (70g)

Tyypilliset ravintoarvot

  Per 100g Per 70g
Energia 2258 kJ/543 kcal 1581 kJ/380 kcal
Rasva 35 g 25 g
  josta tyydyttynyttä 21 g 15 g
Hiilihydraatit 25 g 17 g
  joista sokereita 21 g 15 g
Kuitu 8.7 g 6.1 g
Proteiini 27 g 19 g
Suola 0.20 g 0.14 g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Proteiinirikas Suklaa

Valitse kuva

Proteiinirikas Suklaa