Protein Meals - Chicken Casserole

Chicken Casserole

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

OSTA NYT

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Protein Meals proteiiniateriat ovat mullistavat yhdistelmä uusinta elintarviketuotantoa ja fyysisesti aktiivisen yksilön tarpeita.

Tämä herkullinen Chicken Casserole sisältää kanaa, perunaa, sipuleita, porkkanoita, papuja, linssiä, kukkakaalia, yrttejä ja mausteita sekä massiiviset 34g proteiinia per annos ja 3 suositelluista päivittäisistä vihannesannoksista.

Ravitsemuksellisesti tasapainoiset ateriat on suunniteltu energisen elämäntavan omaaville yksilöille ja tarjoaa maukkaan, ravinteikkaan ja helpon aterian. Uusinta tekniikkaa hyödyntäen nämä käsintehdyt ateriat säilyvät ravinteikkaana ylläpitäen niiden makua, väriä, koostumusta ja tuoksua, ja ovat helppo valmistaa ja maukas nauttia.

Ateriat ovat aitoa ruokaa eivätkä ne ole yli-prosessoituja valmisaterioita missä ravitsemuksellinen sisältö on jätetty huomioimatta. Vasta-valmistetut ateriat jäädytetään ja kuivataan poistamalla 98% aterioiden kosteudesta. Ateriat on pakattu kosteutta ja happea suojaaviin pakkauksiin ja tarvitsevat ainoastaan uudelleen kosteutusta palatakseen alkuperäiseen, maukkaaseen ja tuoreeseen koostumukseensa.

Protein Meals –ateriat tarjoavat sinulle helpon tavan nauttia tarvitsemasi ravinteet helposti ja maukkaasti. Tuotteet valmistuvat 8 minuutissa ja ovat ihanteellisia nautittavaksi heti urheilun jälkeen tai helposti nautittavana ateriana esimerkiksi töissä tai liikkeessä .

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ravinteikas aktiivisille ihmisille
  • Yli 34g proteiineja per ateria
  • Ainutlaatuinen teknologia tuoreuden ja ravinteikkaan sisällön säilyttämiseksi
  • Sisältää 24 suositelluista 5-päivässä vihannessaannista
  • Ravintoasiantuntijoiden suunnittelema
  • Aitoa ruokaa johtavien kokkien kehittämänä
  • Valmis syötäväksi 8 minuutissa

Suositeltu käyttö

Avaa pakkaus ja poista hapensitoja pussista. Lisää varovasti 350ml kiehuvaa vettä pussiin, sekoita ja sulje pussi uudelleensuljettavalla mekanismilla. Anna seistä 8-9 minuuttia, jonka jälkeen sekoita ja mausta makusi mukaan. Varoitus: Pussi kuumenee kiehuvaa vettä lisättäessä.

Ainesosat

Kanaliemi (13.51%), Kana (9.85%), Sipuli (9.85%), Peruna (9.85%), Vihreä Pavut (9.85%), Ruskeat Linssit (9.85%), Herne (9.85%, Porkkana (9.85%), Kukkakaali (9.85%, Tomaattisose (6.1%), Maissijauho Oregano, Rypsiöljy, Caramel väriaine, Suola, Mustapippuri.

Ravitsemustietoa

Per valmisateria:
Energiaa: 1503kJ
Energiaa: 354kcal
Proteiinia: 34.3g
Hiilihydraatteja: 51.7g
(joista sokeria):7.8g
Rasvaa: 1.1g
(joista tyydyttyneitä): 0.2g
Kuitu: 8.7g
Natrium: 1.5g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Protein Meals - Chicken Casserole

Valitse kuva

Protein Meals - Chicken Casserole