Protein Water Zero – 500ml

Uusi ja paranneltu

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Jopa 75% alennusta + ilmainen shaker

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! 

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition Shaker kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mitä on Protein Water Zero?

Protein Water Zero on korkean proteiini määrän sisältävä juoma, sisältää 4% heraproteiini isolaattia, missä ei ole sokeria eikä rasvaa. Nämä herkulliset juomat ovat saatavissa kolmena eri makuvaihtoehtona: Lemon & Lime, Mixed Perry sekä Sour Apple. Ne ovat täydellisiä kuljetettavaksi minne vain kun tarvitset päivittäiseen proteiini tarpeeseen täydennystä.

Protein Water Zero sisältää 20g of proteiinia jokaista 500ml juomaa kohden, mikä auttaa kehittämään puhdasta lihasmassaa. Protein Water Zero ei sisällä sokeria eikä rasvaa, ja siinä on ainoastaan 80kcal 500ml juomaa kohden.

Kenelle Protein Water Zero sopii?

Protein Water Zero sopivat kaikille jotka tarvitsevat nopean ja helpon tavan kasvattaa päivittäistä proteiinin saantia. Tuotteet sisältävät kierrekorkin, joten se sopii käytettäväksi koko päivän kuluessa tai treenien aikana.

Hyödyt

  • Valittavana 3 herkullista makua
  • 20g proteiinia jokaisessa 500ml juomassa
  • Uusi paranneltu valmistusohje

Suositeltu käyttö

Ihanteellinen harjoituksen jälkeen palautusjuomaksi tai mihiin kellon aikaan tahansa ravintolisäksi. Säilyy avattuna 3 päivää jääkaapissa.

Ainesosat

Vesi, heraproteiini isolaatti (maito) sitruunahappo, luonnollinen aromi, happumuudensäätöaine (trinatriumsitraatti), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), makeutusaine (sukraloosi).

Ravitsemustietoa

PER 100ml
Energy (kJ/kcal): 70/16
Fat: 0.0g
of which saturates: 0.0g
Carbohydrates: 0.1g
of which sugars: 0.0g
Protein: 4.0g
Salt: 0.0g

PER 500ml
Energy (kJ/kcal): 350/80
Fat: 0.0g
of which saturates: 0.0g
Carbohydrates: 0.5g
of which sugars: 0.0g
Protein: 20.0g
Salt: 0.0g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Protein Water Zero – 500ml

Valitse kuva

Protein Water Zero – 500ml