• Gluten Free

    Gluten Free

Pulse V4 (näyte)

Intensiivinen ennen treeniä nautittava seos

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

OSTA NYT

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Pulse® V4 on yksi tehokkaimpia ennen treeniä nautittavia tuotteita joka yhdistää laajasti tutkittuja suorituskykyä lisääviä ainesosia. Se on suunniteltu nostamaan energiatasoja, pumppia ja tarkkaavaisuutta, ja auttaa sinua saavuttamaan mahdollisimman intensiivisen ja tehokkaan treenin.

Jokainen 17g Pulse® V4 annos sisältää 9.2g ainutlaatuista ‘Perform ja Pump’ -seosta yhdistäen Creapure® kreatiinin, arginiini-alfaketoglutaraatin (AAKG), Beeta Alaniinin, ja Sitrulliinimalaatin.

AAKG auttaa kehon typpioksidituotannossa tehostaen tärkeiden ravintoaineiden kuljetusta treenin aikana työskenteleviin lihaksiin jolloin niitä myös tarvitaan eniten. Creapure® kreatiinimonohydraatti auttaa ATP: varastoitumista lihaksiin ja kohottaa kestävyystasoja. Beta Alaniini ja Sitrulliinimalaatti toimivat synergiassa toksiineja kuten maitohappoa vastaan ja parantaa sarjakestävyyttä.

Jokainen annos Pulse® V4 sisältältää ainutlaatuisen ‘Focus ja Energise Matrix,’ -seoksen mikä yhdistää Tyrosiinia, Tauriinia, Guaranaa ja Kofeiinia jotka parantavat tarkkaavaisuutta ja energiaa auttaen mahdollisimman intensiivisen treenin saavuttamiseen. Tämä ainutlaatuinen seos voi nostaa energiatasoja ja lisätyn tyrosiinin ansiosta nostaa myös tarkkaavaisuuskykyä.

Pulse® V4 on ihanteellinen vaihtoehto urheilijoille jotka haluavat nostaa suorituskykynsä uudelle tasolle.

Huomio: Muiden kofeiini- tai kreatiinipohjaisten tuotteiden nauttiminen yhdessä Pulse® V4 käytön kanssa ei ole suositeltavaa. Ota yhteyttä lääkäriin mikäli olet epävarma terveydentilastasi tai mikäli sinulla on olemassa oleva sairaus kuten esimerkiksi korkea tai matala verenpaine, sydämen rytmihäiriö, sydän- tai maksasairaus, halvaus, kilpirauhasen vajaatoiminta, ahdistuneisuus, masentuneisuus, epilepsia, psykiatrinen sairaus, diabeter, anemia, virtaamisvaikeudet tai mikäli käytät MAO-estäjiä tai mikäli sinulla on muu lääkitys. Älä läytä tuotetta mikäli olet raskaana, imetät, kärsit nestevajauksesta tai altistut äärimmäiselle kuumuudelle. Vähennä tai lopeta käyttö mikäli koet unettomuutta, vapinaa, huimausta, hermostuneisuutta, päänsärkyjä tai sydämentykytystä. Pulse® V4 on suunniteltu ainoastaan terveiden 18-50 vuotiaiden aikuisten käytettäväksi. Säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Pulse® V4 tulee säilyttää ilmatiiviissä säiliössä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Nostaa keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta
  • Loistava lihasten 'vaskulaarisuus'
  • Kohonneet energiatasot

Suositeltu käyttö

Selvittäksesi oma sietokykysi Pulse® V4 tuotteelle suosittelemme että aloitat “IKeskitason käyttäjä” ohjeistuksella. Kun oma henkilökohtainen sietokyky on arvioitu voit hautessasi siirtyä “Kokenut Käyttäjä” ohjeistukseen.

Älä ylitä yhden annostuksen käyttöä 24 tuntiin ja käytä ainoastaan treenipäivinä.

Keskitason käyttäjä: Lisää 8.5 grammaa (noin 3 pientä MP annosmitallista) 100-150ml vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen treeniä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Kokenut käyttäjä: Lisää 17 grammaa (noin 6 pientä MP annosmitallista) 200-300ml vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen treeniä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

1 x MP annosmitta (pieni) painaa 2.9g.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®), Arginine Alpha Ketoglutarate (AAKG), L Tyrosiini, Dekstroosi, Beta Alaniini, Sitrulliinimalaatti, Sitruunahappo, Väriaine (Punajuuriväri [Berry Blast], Antosyaani [Berry Blast], Karoteeni [Tropical Storm]), Aromit, Tauriini, Guarana-uute, Kofeiini, Makeutusaine (Sucralose®).

Ravitsemustietoa

Per 17g:
Energiaa (kJ): 33
Energiaa (Kcal): 8
Proteiinia (sellaisenaan): 0.0g
Hiilihydraatteja: 2.0g
Rasvaa: 0.0g
Aktiiviset ainososat per 17g annos:
Perform and Pump seos (Creapure, AAKG, Beeta Alaniini, Tauriini, Sitruunamallaatti) 9.2g
Focus and Energise Matrix (L Tyrosiini, Tauriini Guarana -uute, Kofeiini) 3.8g

17g annos Pulse® sisältää noin 168.4mg kofeiinia.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Pulse V4 (näyte)

Valitse kuva

Pulse V4 (näyte)