Pure ENER:GY

Energiapitoinen hedelmä- ja viljapatukka

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Pure ENER:GY on loistavat makuinen, energiapitoinen hedelmä- ja viljapatukka jonka ravinteikas sisältö tukee treenejäsi.

Jokainen 60g Pure ENER:GY patukka sisältää yli 25g nopeita ja hitaita hiilihydraatteja jotka antavat polttoainetta päivääsi. Luontaiset ja terveelliset ainesosat yhdistävät viljoja, hedelmää, hunajaa ja kookosöljyä jotka muodostavat herkullisen ja ravinteikkaan tuotteen.

Käytä ennen urheilua tai sen aikana jolloin tuotteen hiilihydraatit toimivat polttoaineena ja auttavat täyttämään lihasten glykogeeni-varastoja. Tuotteen kookosöljy sisältää keskipitkiä rasvahappoja jotka toimivat todistetusti suorana tai vaihtoehtoisena energianlähteenä.

Jokainen loistavan makuinen patukka sisältää luontaisia makuja ja antaa sinulle potkua treeneihisi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Yli 25g hiilihydraatteja per patukka
  • Luontaista energiaa aidoista hedelmistä
  • Sisältää kookosöljyä

Suositeltu käyttö

Nauti ravinteikkaana välipalana nostaaksesi hiilihydraattien saantia. Ihanteellinen ennen tai jälkeen treenin nautittavaksi.

Ainesosat

Kaura, Siirappi, Oligofruktoosi, Riisimurot, Tattari, Kuivattu karpalo (5%), Sultana (5%), kuivattu hapan kirsikka (5%), Hunaja, Raaka ruokosokeri, Ohra, Kauralese, Kookosöljy, Mustaherukka, Pellavansiemen, Luontaiset aromit.

Ravitsemustietoa

Tyypilliset Arvot Per 100g
Energiaa (kJ): 1356
Energiaa (kcal): 322
Proteiini: 5.9g
Hiilihydraatit: 42.6g
joista sokeria: 26.7g
Rasvaa: 8.6g
joista tyydyttyneitä: 1.0g
Kuitu: 12.4g
Natrium: 0.01g

Tyypilliset Arvot Per 60g patukka
Energiaa (kJ): 814
Energiaa (kcal):193
Proteiinia: 3.5g
Hiilihydraatteja: 25.6g
joista sokeria: 16.0g
Rasvaa: 5.2g
joista tyydyttyneitä: 0.6g
Kuitu: 7.4g
Natrium: 0.01g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Pure ENER:GY

Valitse kuva

Pure ENER:GY