• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

RE:CHARGE

Post-Workout Endurance Formula

25% alennusta kaikesta + ilmaiset cupcakes | Käytä koodia ALE25

Hyvää syntymäpäivää Myprotein!

25% alennusta koko tilauksesta PLUS ilmaiset Syntymäpäivä Proteiini Cupcakes kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa klo 23:00 26.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Lisäämme ilmaisen lahjan ostoskoriisi automaattisesti kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

RE:CHARGE on osa Myprotein Nutrient Timing -ohjelmaa mikä on suunniteltu täyttämään kehosi ravinnolliset vaatimukset ennen ja jälkeen liikunnan/kilpailun tai niiden aikana.

RE:CHARGE on edistyksellinen seos joka yhdistää proteiinia, hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä jotka auttavan ylläpitämään kehon nesteytystä sekä tukee lihasten palautumista. Nautittuna suoraan urheilun tai kilpailun jälkeen RE:CHARGE auttaa kehoa palautumaan ja valmistautumaan seuraavaan suoritukseen.

Ainutlaatuinen hiilihydraattiseos täyttää urheilussa menetettyjä glukogeenivarastoja. Glukogeeni on kehon energianlähde jota voidaan täydentää hiilihydraatteja nauttimalla palautumisprosessin aikana.

Laadukas proteiiniseos tukee hiilihydraattisisältöä ja se auttaa kehon korjaamisessa ja palautumisessa treeniin jälkeen. Lihasproteiini hajoaa usein energianlähteenä käytettäväksi jolloin on tärkeää että riittävä määrä saadaan takaisin lihaksiin heti urheilusuorituksen jälkeen.

Tuotteeseen on lisätty elektrolyyttejä jotka auttavat korvaamaan hikoilun kautta menetettyjä suoloja, C-vitamiinia joka postaa haitallisia toksiineja, sekä kreatiinia joka tukee ATP-varastojen täydentymistä.

Hyödyt

  • Tieteellisesti johdettu palautumista tukeva seos
  • Auttaa täyttämään glykogeenivarastoja ja tukee lihassolujen korjaamista
  • Optimaalinen hiilihydraatti:proteiini suhde
  • Sisältää Vitargo Pure® Pepto Pro®

Suositeltu käyttö

Tämä pirtelö on suunniteltu erityisesti otettavaksi kestävyysharjoitusten jälkeen. RE: CHARGE hiilihydraatisekoitus edistää lihasten palautumista† ja RE: CHARGE Proteiinisekoitus ylläpitää lihasmassaa‡. Voit hyödyntää tämän tuotteen edut lisäämällä 1 1/2 suurta mitallista (50g) 400-500ml:aan vettä Myprotein shakeriin liikunnan jälkeen. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta. ‡Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää kananmunaa.

Appelsiini Maku: RE:CHARGE*™* Hiilihydraattisekoitus (55%) (maltodekstriini (Sulfiitit), Dekstroosi, vahamainen ohratärkkelys (CarBarley*®*), fruktoosi), RE:CHARGE*™* Proteiinisekoitus (18%) (Heraproteiini-isolaatti (Maito), Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro*®*) (Maito)), Kreatiinimonohydraatti, C-vitamiini, elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, kalsiumdifosfaatti, magnesiumoksidi), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (karotenoidit), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 50g Annos:
Energiaa (kJ): 823
Energiaa (kcal): 196
Proteiinia (g): 8.9
Hiilihydraatteja (g): 27.7
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 50g annos sisältää lisäksi:
Kreatiinimonohydraatti (g): 5
C-vitamiini (mg): 500
Elektrolyytit (mg): 500

Per100g Annos:
Energiaa (kJ): 1646
Energiaa (kcal): 392
Proteiinia (g): 17.8
Hiilihydraatteja (g): 55.4
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 100g annos sisältää lisäksi:
Kreatiinimonohydraatti (g): 10
C-vitamiini (mg): 1000
Elekrolyytit (mg): 1000

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

RE:CHARGE

Valitse kuva

RE:CHARGE