• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

RE:CHARGE

Post-Workout Endurance Formula

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

29,43 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

RE:CHARGE on osa Myprotein Nutrient Timing -ohjelmaa mikä on suunniteltu täyttämään kehosi ravinnolliset vaatimukset ennen ja jälkeen liikunnan/kilpailun tai niiden aikana.

RE:CHARGE on edistyksellinen seos joka yhdistää proteiinia, hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä jotka auttavan ylläpitämään kehon nesteytystä sekä tukee lihasten palautumista. Nautittuna suoraan urheilun tai kilpailun jälkeen RE:CHARGE auttaa kehoa palautumaan ja valmistautumaan seuraavaan suoritukseen.

Ainutlaatuinen hiilihydraattiseos täyttää urheilussa menetettyjä glukogeenivarastoja. Glukogeeni on kehon energianlähde jota voidaan täydentää hiilihydraatteja nauttimalla palautumisprosessin aikana.

Laadukas proteiiniseos tukee hiilihydraattisisältöä ja se auttaa kehon korjaamisessa ja palautumisessa treeniin jälkeen. Lihasproteiini hajoaa usein energianlähteenä käytettäväksi jolloin on tärkeää että riittävä määrä saadaan takaisin lihaksiin heti urheilusuorituksen jälkeen.

Tuotteeseen on lisätty elektrolyyttejä jotka auttavat korvaamaan hikoilun kautta menetettyjä suoloja, C-vitamiinia joka postaa haitallisia toksiineja, sekä kreatiinia joka tukee ATP-varastojen täydentymistä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Tieteellisesti johdettu palautumista tukeva seos
  • Auttaa täyttämään glykogeenivarastoja ja tukee lihassolujen korjaamista
  • Optimaalinen hiilihydraatti:proteiini suhde
  • Sisältää Vitargo Pure® Pepto Pro®

Suositeltu käyttö

Tämä pirtelö on suunniteltu erityisesti otettavaksi kestävyysharjoitusten jälkeen. RE: CHARGE hiilihydraatisekoitus edistää lihasten palautumista† ja RE: CHARGE Proteiinisekoitus ylläpitää lihasmassaa‡. Voit hyödyntää tämän tuotteen edut lisäämällä 1 1/2 suurta mitallista (50g) 400-500ml:aan vettä Myprotein shakeriin liikunnan jälkeen. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta. ‡Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää kananmunaa.

Appelsiini Maku: RE:CHARGE*™* Hiilihydraattisekoitus (55%) (maltodekstriini (Sulfiitit), Dekstroosi, vahamainen ohratärkkelys (CarBarley*®*), fruktoosi), RE:CHARGE*™* Proteiinisekoitus (18%) (Heraproteiini-isolaatti (Maito), Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro*®*) (Maito)), Kreatiinimonohydraatti, C-vitamiini, elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, kalsiumdifosfaatti, magnesiumoksidi), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (karotenoidit), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 50g Annos:
Energiaa (kJ): 823
Energiaa (kcal): 196
Proteiinia (g): 8.9
Hiilihydraatteja (g): 27.7
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 50g annos sisältää lisäksi:
Kreatiinimonohydraatti (g): 5
C-vitamiini (mg): 500
Elektrolyytit (mg): 500

Per100g Annos:
Energiaa (kJ): 1646
Energiaa (kcal): 392
Proteiinia (g): 17.8
Hiilihydraatteja (g): 55.4
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 100g annos sisältää lisäksi:
Kreatiinimonohydraatti (g): 10
C-vitamiini (mg): 1000
Elekrolyytit (mg): 1000

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

RE:CHARGE

Valitse kuva

RE:CHARGE