Recovery XS (RTS- Näyte)

1x 90g RTS

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Plus ilmainen Lahjalaatikko | Käytä koodia: LAATIKKO

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! | Käytä koodia: LAATIKKO

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition syntymäpäivälaatikko kaupan päälle kaikkiin yli 100€ ostoksiin.

Käytä koodia: LAATIKKO

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita koko sivuston laajuisiin alennuksiin. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Käytä koodia kassalla ja lisäämme laatikon automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 100€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Recovery XS on valmis sekoitettavaksi (RTS) ja on suunniteltu tarjoamaan nopean ja helpon tavan nauttia treenin jälkeen nautittavat lisäravinteet.

 

Recovery XS on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä palautumistuotteista. Tuote on täynnä parhaimpia saatavilla olevia ainesosia ja se auttaa lihasten kasvussa, nopeuttaa palautumista ja auttaa sinut takaisin salille ennen kuin huomaatkaan!

Recovery XS sisältää todistetusti toimivan suhteen hiilihydraatteja ja proteiineja jotka auttavat glykogeenin synteesissä ja kudosten uudelleen rakentamisessa; kaksi olennaisinta palautumisen mekanismia. Tuotteen hiilihydraatti- ja proteiinisisältö on johdettu vahamaisesta maissitärkkelyksestä ja Impact Whey Isolate® -aineksista. Vahamainen maissitärkkelys on nopeasti imeytyvä hiilihydraatti mikä auttaa glykogeenivarastojen täydentämisen nopeasti ja vatsaa ärsyttämättä. Heraproteiini Isolaatti on nopeasti imeytyvä proteiini joka sisältää erittäin vähän rasvaa ja laktoosia ja on ihanteellinen lihasten kasvattamiseen.

Lisäksi, tuote sisältää huimat 4.5g aminohappoja ja 3g Creapure® per annos. Nämä kaksi ainesosaa varmistavat että lihaksesi ovat täynnä energiaa ja valmiina seuraavaan treeniin.

Recovery XS sisältää lisäksi yhdessä annoksessa 5.5g loistavaa aminohappo Leusiinia mikä auttaa lihasten kasvussa ja jonka on todettu nostavan proteiinisynteesiä. Tuotteen C-vitamiini sisältö auttaa poistamaan haitallisia toksiineja ja urheilun sivutuotteita kun taas elektrolyytit korvaavat hien kautta menetettyjä suoloja.

Panostamalla yhtä paljon palautumiseen kuin treenamiseenkin auttaa sinut kilpailun edelle ja Recovery XS varmistaa että kehollasi on kaikki sen tarvitsemat ainekset joita se tarvitsee nopeaan ja tehokkaaseen palautumiseen.

Hyödyt

  • Oprimaalinen suhde proteiineja ja hiilihydraatteja
  • Sisältää elektrolyyttejä jotka korvaavat hikoilun kautta menetettyjä suoloja
  • Voi auttaa vähentämään palautumisaikaa
  • Helppokäyttöinen heti-valmis-tuote

Suositeltu käyttö

Lisää vettä, maitoa tai muuta haluamaasi juomaa noin 3/4, sekoita ja nauti. Lisää vähemmän nestettä mikäli haluat paksumman lopputuloksen. Suosittelemme 1 annoksen käyttöä päivässä välittömästi treenin jälkeen.

Ainesosat

Vahamainen maissitärkkelys, Ultra-suodatettu hera proteiiniisolaatti, L Leusiini, Glutamiini, Kaakaojauhe (Suklaa), Aromit (Aromit, Sitruunahappo [Mansikka], Ultra Pure kreatiinimonohydraatti (Creapure®), C-vitamiini (Askorbiinihappo), Elektrolyyttiseos (Natriumkloridi, Kaliumsulfatti, Di Kalsiumfosfaatti ja Magnesium Oksidi), Instantising Agent (soijalesitiini) Väriaine (Cochineal Red A [Mansikka]), Makeutusaine (Sukraloosi).

Ravitsemustietoa

Jokainen 90g annos sisältää:
Energiaa: 275.9Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 24.3g
Hiilihydraatteja 50.2g
Rasvaa 0.3g

Aktiivisia ainesosia per 90g annos:
Vahamainen maissitärkkelys: 50g
Heraproteiini-isolaatti: 27g
Leusiini: 5.5g
Glutamiini: 4.5g
Creapure®: 3g
C.vitamiini 550mg
Elektrolyytit: 360mg

Ravintoarvo voi vaihdella hieman eri makujen välillä.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Recovery XS (RTS- Näyte)

Valitse kuva

Recovery XS (RTS- Näyte)