Recovery XS (RTS- Näyte)

1x 90g RTS

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 22.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

1,91 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Recovery XS on valmis sekoitettavaksi (RTS) ja on suunniteltu tarjoamaan nopean ja helpon tavan nauttia treenin jälkeen nautittavat lisäravinteet.

Recovery XS on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä palautumistuotteista. Tuote on täynnä parhaimpia saatavilla olevia ainesosia ja se auttaa lihasten kasvussa, nopeuttaa palautumista ja auttaa sinut takaisin salille ennen kuin huomaatkaan!

Recovery XS sisältää todistetusti toimivan suhteen hiilihydraatteja ja proteiineja jotka auttavat glykogeenin synteesissä ja kudosten uudelleen rakentamisessa; kaksi olennaisinta palautumisen mekanismia. Tuotteen hiilihydraatti- ja proteiinisisältö on johdettu vahamaisesta maissitärkkelyksestä ja Impact Whey Isolate® -aineksista. Vahamainen maissitärkkelys on nopeasti imeytyvä hiilihydraatti mikä auttaa glykogeenivarastojen täydentämisen nopeasti ja vatsaa ärsyttämättä. Heraproteiini Isolaatti on nopeasti imeytyvä proteiini joka sisältää erittäin vähän rasvaa ja laktoosia ja on ihanteellinen lihasten kasvattamiseen.

Lisäksi, tuote sisältää huimat 4.5g aminohappoja ja 3g Creapure® per annos. Nämä kaksi ainesosaa varmistavat että lihaksesi ovat täynnä energiaa ja valmiina seuraavaan treeniin.

Recovery XS sisältää lisäksi yhdessä annoksessa 5.5g loistavaa aminohappo Leusiinia mikä auttaa lihasten kasvussa ja jonka on todettu nostavan proteiinisynteesiä. Tuotteen C-vitamiini sisältö auttaa poistamaan haitallisia toksiineja ja urheilun sivutuotteita kun taas elektrolyytit korvaavat hien kautta menetettyjä suoloja.

Panostamalla yhtä paljon palautumiseen kuin treenamiseenkin auttaa sinut kilpailun edelle ja Recovery XS varmistaa että kehollasi on kaikki sen tarvitsemat ainekset joita se tarvitsee nopeaan ja tehokkaaseen palautumiseen.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Oprimaalinen suhde proteiineja ja hiilihydraatteja
  • Sisältää elektrolyyttejä jotka korvaavat hikoilun kautta menetettyjä suoloja
  • Voi auttaa vähentämään palautumisaikaa
  • Helppokäyttöinen heti-valmis-tuote

Suositeltu käyttö

Lisää vettä, maitoa tai muuta haluamaasi juomaa noin 3/4, sekoita ja nauti. Lisää vähemmän nestettä mikäli haluat paksumman lopputuloksen. Suosittelemme 1 annoksen käyttöä päivässä välittömästi treenin jälkeen.

Ainesosat

Vahamainen maissitärkkelys, Ultra-suodatettu hera proteiiniisolaatti, L Leusiini, Glutamiini, Kaakaojauhe (Suklaa), Aromit (Aromit, Sitruunahappo [Mansikka], Ultra Pure kreatiinimonohydraatti (Creapure®), C-vitamiini (Askorbiinihappo), Elektrolyyttiseos (Natriumkloridi, Kaliumsulfatti, Di Kalsiumfosfaatti ja Magnesium Oksidi), Instantising Agent (soijalesitiini) Väriaine (Cochineal Red A [Mansikka]), Makeutusaine (Sukraloosi).

Ravitsemustietoa

Jokainen 90g annos sisältää:
Energiaa: 275.9Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 24.3g
Hiilihydraatteja 50.2g
Rasvaa 0.3g

Aktiivisia ainesosia per 90g annos:
Vahamainen maissitärkkelys: 50g
Heraproteiini-isolaatti: 27g
Leusiini: 5.5g
Glutamiini: 4.5g
Creapure®: 3g
C.vitamiini 550mg
Elektrolyytit: 360mg

Ravintoarvo voi vaihdella hieman eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Recovery XS (RTS- Näyte)

Valitse kuva

Recovery XS (RTS- Näyte)