• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Recovery XS (RTS)

Ready-to-Shake

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

2,55 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Recovery XS on valmis sekoitettavaksi (RTS) ja on suunniteltu tarjoamaan nopean ja helpon tavan nauttia treenin jälkeen nautittavat lisäravinteet.

Recovery XS on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä palautumistuotteista. Tuote on täynnä parhaimpia saatavilla olevia ainesosia ja se auttaa lihasten kasvussa, nopeuttaa palautumista ja auttaa sinut takaisin salille ennen kuin huomaatkaan!

Recovery XS sisältää todistetusti toimivan suhteen hiilihydraatteja ja proteiineja jotka auttavat glykogeenin synteesissä ja kudosten uudelleen rakentamisessa; kaksi olennaisinta palautumisen mekanismia. Tuotteen hiilihydraatti- ja proteiinisisältö on johdettu vahamaisesta maissitärkkelyksestä ja Impact Whey Isolate® -aineksista. Vahamainen maissitärkkelys on nopeasti imeytyvä hiilihydraatti mikä auttaa glykogeenivarastojen täydentämisen nopeasti ja vatsaa ärsyttämättä. Heraproteiini Isolaatti on nopeasti imeytyvä proteiini joka sisältää erittäin vähän rasvaa ja laktoosia ja on ihanteellinen lihasten kasvattamiseen.

Lisäksi, tuote sisältää huimat 4.5g aminohappoja ja 3g Creapure® per annos. Nämä kaksi ainesosaa varmistavat että lihaksesi ovat täynnä energiaa ja valmiina seuraavaan treeniin.

Recovery XS sisältää lisäksi yhdessä annoksessa 5.5g loistavaa aminohappo Leusiinia mikä auttaa lihasten kasvussa ja jonka on todettu nostavan proteiinisynteesiä. Tuotteen C-vitamiini sisältö auttaa poistamaan haitallisia toksiineja ja urheilun sivutuotteita kun taas elektrolyytit korvaavat hien kautta menetettyjä suoloja.

Panostamalla yhtä paljon palautumiseen kuin treenamiseenkin auttaa sinut kilpailun edelle ja Recovery XS varmistaa että kehollasi on kaikki sen tarvitsemat ainekset joita se tarvitsee nopeaan ja tehokkaaseen palautumiseen.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Optimaalien suhde proteiineja ja hiilihydraatteja
  • Sisältää elektrolyyttiseoksen joka korvaa hikoilun kautta menetettyjä suoloja
  • Voi auttaa vähentämään palautumis aikaa
  • Nopea ja helppo käyttää

Suositeltu käyttö

Lisää vettä tai haluamaasi nestettä kunnes pullo on noin 1/3 täynnä, jonka jälkeen sekoita ja nauti. Lisää enemmän nestettä ohuemman juoman saamiseksi. Suositeltu käyttö 1 annos välittömästi treenin jälkeen.

Ainesosat

Vahamainen maissitärkkelys, Ultra-suodatettu hera Proteiini Isolaatti, L Leusiini, Glutamiini, Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (Sitruunahappo [Strawberry], Erittäin puhdas Kreatiini Monohydraatti (Creapure®), C-vitamiini (askorbiinihappo), Elektrolyyttiseos (Natriumkloridi, Kaliumsulfaatti, Di kalsiumfosfaatti ja magnesiumoksidi), Instantising Agent (soijalesitiini) Väriaine (Cochineal Red A [Strawberry]), Makeutusaine (Sukraloosi).

Ravitsemustietoa

Jokainen 90g annos sisältää:
Energiaa: 275.9Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 24.3g
Hiilihydraatteja 50.2g
Rasvaa 0.3g

Aktiivisia ainesosia per 90g annos:
Vahamainen maissitärkkelys: 50g
Heraproteiini-isolaatti: 27g
Leusiini: 5.5g
Glutamiini: 4.5g
Creapure®: 3g
C-vitamiini 550mg
Elektrolyytti: 360mg

Tuotteen ravintosisältö voi vaihdella eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Recovery XS (RTS)

Valitse kuva

Recovery XS (RTS)