Thermopure

Maku
Pakkaus
Määrä

50% alennusta pillereistä ja aminohapoista | Käytä koodia: AMINOFI

50% ALENNUSTA PILLEREISTÄ & AMINOHAPOISTA | Käytä koodia: AMINOFI 

Alkuviikon alennusmyyntimme sisältää monta supersuosittua tuotettamme kuten BCAA-jauheenOmega 3 rasvahapot ja kreatiinimonohydraatin

Tarjous voimassa keskiyöhön 30.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

18,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Thermopure on termogeeninen seos, joka on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa. Tämä rasvanpolttaja yhdistää tehokkaimpia luonnollisia ainesosia. Yhdistettynä toimivaan ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan, sen on todettu polttavan ja saavan liikkeelle kehon rasvavarastoja.

Thermopure sisältää useita markkinoiden arvostelluimpia ja arvostetuimpia painonpudotus -tuotteita, jotka ovat käyneet läpi tarkat testit. Näiden ainesosien on todettu tehostavan kehon rasvankäyttöä energianlähteenä sekä kiihdyttävän aineenvaihduntaa levon aikana.

Yksi tuotteen pääainesosista on Vihreä Tee -uute (GTE), joka sisältää runsaasti Catechin:ia. Vihreä Tee -uutteen on todettu hidastavan rasvan varastoitumista, sekä tehostavan kehon rasvanpolttoa. Thermopure sisältää lisäksi ainutlaatuisen Thermogeenisen seoksen (Kofeiini, Vadelma Ketoni ja Cayenne), jonka on todettu nostavan lepoaineenvaihduntaa (RMR). Torjuakseen kofeiiniin liittyviä haitta- ja sivuvaikutuksia, kuten hermostuneisuutta, tuotteeseen on lisätty l-teaniini aminohappoa jolla on rentouttava vaikutus.

Optimaalisten ja nopeiden tulosten saamiseksi, tuotteeseen on lisätty Bioperine® joka varmistaa että l-tyrosiinin, B6-vitamiinin ja B12-vitamiinin energiaa tuottavat hyödyt saadaan biosaatavampaan muotoon ja ne saadaan täysin hyödynnettyä. Tämä pätee myös kromi-sisältöön mikä auttaa vähentämään rasvavarastoja, ja jolla on mietoja ruokahalua vähentäviä ja hillitseviä vaikutuksia.

Thermopure on markkinoiden ainoa tuote joka yhdistää kaikki todistetusti toimivat ainesosat painonpudotusta tehostamaan. Kaikki tehoaineet helppokäyttöisessä seoksessa tekevät tästä rasvanpolttajasta yhden menestyksekkäimmästä painonhallinnan tuotteista.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ainesosia jotka todistetusti auttavat polttamaan rasvaa ja helpottamaan painonpudotusta
  • Vaikuttavat aineet vähentävät kofeiiniin liittyviä haitta- ja sivuvaikutuksia
  • Voi lisätä energiatasoja intensiiviseen urheiluun

Suositeltu käyttö

Suositellaan käytettäväksi 2-3 kapselia tyhjään vatsaan ennen liikuntaa. Välipäivinä jaa annos aamulle, iltapäivälle ja iltaan.

Annoskoko: 2-3 kapselia

Annoksia per säiliö: 30-45

Huomio: Ei sisälly alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville, korkeasta verenpaineesta kärsiville, sydänsairauksista kärsiville tai henkilöille joilla on unensaannin vaikeuksia.

Ainesosat

Vihreä Tee -uute (95% Polyphenols), Kapseli (Gelatiini), l-tyrosiini, Selluloosa (täyteaine), Kofeiini, l-teaniini (98%), Vadelma Ketonit, Capsicum uute (30,000?50,000 SHU), Magnesiumstearaatti (paakkuuntumisenestoaine), Piidioksidi, B6-vitamiini (Pyridoksiini HCl), Bioperine, Kromi (Kromipikolinaatti),B12-vitamiini.

Ei sisällä keinotekoisia väri & säilöntäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä & laktoosia. Ei lisättyä suolaa (natriumkloridi) tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Kapselia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (90 Kapselia), 60 (180 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
B6-vitamiini   5 mg 358%
B12-vitamiinia   21 µg 840%
Kromi   120 µg 300%
      Per Annos
Vihreäteeuutetta     375 mg
L Tyrosine     200 mg
Kofeiini     150 mg
L-teaniinia     125 mg
Cayenne-jauhetta     50 mg
Mustapippuriuute     5 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Thermopure

Valitse kuva

Thermopure