• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Total Gainer

High Carb, Protein & Calorie

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

41,59 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX® Total Gainer on suunniteltu tarjoamaan kaloririkkaan ja ravinteikkaan juoman joka auttaa lisäämään lihasmassaa ja kokoa.

Tuote sisältää hiilihydraatteja sekä korkealaatuista proteiinia ja jokainen 100g annos sisältää kattavat 411 kaloria joka antaa polttoainetta treeneihisi ja auttaa rakentamaan lihasmassaa. MP MAX® Total Gainer on kattava seos jota voidaan käyttää ateriankorvikkeena tai lisänä normaaliin ruokavalioon.

Tuote sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja keskipitkän ketjun triglyseridejä jolloin voit olla varma että saat yhtämittaisen, suoritusta edistävän energian vapautumisen. Tämä loistavan makuinen juoma sisältää lisäksi loistavan aminohappoprofiilin joka varmistaa että kehosi rakentaa ja korjaa uutta kudosta käytettäessä yhdessä jäsennellyn liikuntaohjelman ohella.

MP MAX® Total Gainer on ihanteellinen seos massanlisääjille ja kaikille jotka kokevat terveellisen painon lisäämisen hankalaksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 34g proteiinia ja 46g hiilihydraatteja per annos
  • Loistavan makuinen ja välittömästi sekoittuva
  • Lisätty välttämättömiä rasvahappoja ja MCT:tä
  • Ihanteellinen massanlisäykseen

Suositeltu käyttö

Sekoita 3 annosmitallista (noin 100g) 500ml:aan vettä tai maitoa.Käytä 2-3 annosta per päivä.

Ainesosat

Carb Blend (Maltodextrin & Ultra Fine Oats) Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Milk Protein, Whey Protein Isolate & Egg Albumin), Fat-Reduced Cocoa Powder (chocolate flavouring only), EFA Blend (Flaxseed Flour & MCT (Medium Chain Triglycerides)), Thickener (Xanthan Gum), Natural Flavouring, Citric Acid (berry flavouring only), Sweetener (Sucralose).

Ravitsemustietoa

Per 100g:
Energiaa: 411.0Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 34.0g
Hiilihydraatteja: 46.0g
joista sokeria: 9.8g
Rasvaa: 9.8g
joista tyydyttyneitä: 1.6g
Ravintokuitu: 3.3g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Gainer

Valitse kuva

Total Gainer