• Vegetarian

    Vegetarian

Total Gainer

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! PLUS ilmainen Lahjalaatikko | Käytä koodia: LAATIKKO

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! | Käytä koodia: LAATIKKO

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition syntymäpäivälaatikko kaupan päälle kaikkiin yli 115€ ostoksiin.

Käytä koodia: LAATIKKO

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita koko sivuston laajuisiin alennuksiin. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Käytä koodia kassalla ja lisäämme laatikon automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 115€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

MP MAX® Total Gainer on suunniteltu tarjoamaan kaloririkkaan ja ravinteikkaan juoman joka auttaa lisäämään lihasmassaa ja kokoa.

Tuote sisältää hiilihydraatteja sekä korkealaatuista proteiinia ja jokainen 100g annos sisältää kattavat 411 kaloria joka antaa polttoainetta treeneihisi ja auttaa rakentamaan lihasmassaa. MP MAX® Total Gainer on kattava seos jota voidaan käyttää ateriankorvikkeena tai lisänä normaaliin ruokavalioon.

Tuote sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja keskipitkän ketjun triglyseridejä jolloin voit olla varma että saat yhtämittaisen, suoritusta edistävän energian vapautumisen. Tämä loistavan makuinen juoma sisältää lisäksi loistavan aminohappoprofiilin joka varmistaa että kehosi rakentaa ja korjaa uutta kudosta käytettäessä yhdessä jäsennellyn liikuntaohjelman ohella.

MP MAX® Total Gainer on ihanteellinen seos massanlisääjille ja kaikille jotka kokevat terveellisen painon lisäämisen hankalaksi.

Hyödyt

  • 34g proteiinia ja 46g hiilihydraatteja per annos
  • Loistavan makuinen ja välittömästi sekoittuva
  • Lisätty välttämättömiä rasvahappoja ja MCT:tä
  • Ihanteellinen massanlisäykseen

Suositeltu käyttö

Sekoita 3 annosmitallista (noin 100g) 500ml:aan vettä tai maitoa.Käytä 2-3 annosta per päivä.

Ainesosat

Carb Blend (Maltodextrin & Ultra Fine Oats) Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Milk Protein, Whey Protein Isolate & Egg Albumin), Fat-Reduced Cocoa Powder (chocolate flavouring only), EFA Blend (Flaxseed Flour & MCT (Medium Chain Triglycerides)), Thickener (Xanthan Gum), Natural Flavouring, Citric Acid (berry flavouring only), Sweetener (Sucralose).

Ravitsemustietoa

Per 100g:
Energiaa: 411.0Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 34.0g
Hiilihydraatteja: 46.0g
joista sokeria: 9.8g
Rasvaa: 9.8g
joista tyydyttyneitä: 1.6g
Ravintokuitu: 3.3g

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Gainer

Valitse kuva

Total Gainer