• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Total Milk And Whey (näyte)

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

1,27 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Total Milk & Whey yhdistää Maito Proteiini Konsentraatin ja Heraproteiini -isolaatin loistavaksi sekoitukseksi joka on ihanteellinen nautittavaksi aterioiden välillä tai ennen nukkumaanmenoa.

Käyttämällä korkealaatuisia kylmäprosessoituja hitaasti ja nopeasti imeytyviä proteiinin lähteitä (maitoproteiini ja heraisolaatti) saadaan ihanteellinen seos hitaasti ja nopeasti vapautuvia proteiineja. Hitaasti vapautuva Maitoproteiini tarjoaa pitkäkestoisen aminohappojen lähteen joka hidastaa lihasten hajoamista samalla kun nopeasti toimiva Heraisolaatti auttaa lihasten kasvussa sen nopeasti saatavilla olevien aminohappojen kautta. Sekoittamalla nämä kaksi saadaan loistava aminohappoprofiili ja varmistetaan että lihaksesi saavat parhaimman lähteen ravinteita palautumiseen ja kasvuun.

100 grammaa tuotetta sisältää yli 86 grammaa proteiinia ja se sisältää vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Tuotteen maitoproteiini ja heraisolaatti ovat suhteessa 60:40 jolloin tiedät aina kuinka paljon saat kumpiakin proteiinin lähteitä per annos. Molemmat lähteet ovat tunnettuja loistavasta maustaan ja helposta sekoittuvuudestaan mikä tekee tuotteesta maukkaan ja loistavaa, rahanarvoisen sekä ravinteikkaan urheilulisän.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 60:40 suhde Maito Proteiinia ja Heraisolaattia
  • Loistava maku ja sekoittuvuus
  • Voi ehkäistä lihasten hajoamista ja tehostaa lihaskasvua

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 MP (suuri) annosmitallinen 300ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Nauti herätessä, aterioiden välissä, ennen nukkumaanmenoa tai milloin tahansa kun haluat nostaa proteiinin saantia.

1 x tasainen MP annosmitallinen (suuri) painaa 26g.

Ainesosat

Maito Proteiini Konsentraatti*, Heraproteiini Isolaatti*, Kaakaojauhe (Suklaa), Aromit (maustetut versiot), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]), Väriaine (Punajuuriväri [Strawberry Cream]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 30g
Energiaa: 110.4Kcal
Proteiinia (kuiva-aineena): 26.0g
Proteiinia (sellaisenaan): 25.3g
Hiilihydraatteja: 1.0g
Rasvaa: 0.6g

Ravintosisältö voi vaihdella hieman eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Milk And Whey (näyte)

Valitse kuva

Total Milk And Whey (näyte)