• Vegetarian

    Vegetarian

Total Milk And Whey (näyte)

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! PLUS ilmainen Lahjalaatikko | Käytä koodia: LAATIKKO

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! | Käytä koodia: LAATIKKO

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition syntymäpäivälaatikko kaupan päälle kaikkiin yli 115€ ostoksiin.

Käytä koodia: LAATIKKO

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita koko sivuston laajuisiin alennuksiin. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Käytä koodia kassalla ja lisäämme laatikon automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 115€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

Total Milk & Whey yhdistää Maito Proteiini Konsentraatin ja Heraproteiini -isolaatin loistavaksi sekoitukseksi joka on ihanteellinen nautittavaksi aterioiden välillä tai ennen nukkumaanmenoa.

Käyttämällä korkealaatuisia kylmäprosessoituja hitaasti ja nopeasti imeytyviä proteiinin lähteitä (maitoproteiini ja heraisolaatti) saadaan ihanteellinen seos hitaasti ja nopeasti vapautuvia proteiineja. Hitaasti vapautuva Maitoproteiini tarjoaa pitkäkestoisen aminohappojen lähteen joka hidastaa lihasten hajoamista samalla kun nopeasti toimiva Heraisolaatti auttaa lihasten kasvussa sen nopeasti saatavilla olevien aminohappojen kautta. Sekoittamalla nämä kaksi saadaan loistava aminohappoprofiili ja varmistetaan että lihaksesi saavat parhaimman lähteen ravinteita palautumiseen ja kasvuun.

100 grammaa tuotetta sisältää yli 86 grammaa proteiinia ja se sisältää vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Tuotteen maitoproteiini ja heraisolaatti ovat suhteessa 60:40 jolloin tiedät aina kuinka paljon saat kumpiakin proteiinin lähteitä per annos. Molemmat lähteet ovat tunnettuja loistavasta maustaan ja helposta sekoittuvuudestaan mikä tekee tuotteesta maukkaan ja loistavaa, rahanarvoisen sekä ravinteikkaan urheilulisän.

Hyödyt

  • 60:40 suhde Maito Proteiinia ja Heraisolaattia
  • Loistava maku ja sekoittuvuus
  • Voi ehkäistä lihasten hajoamista ja tehostaa lihaskasvua

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 MP (suuri) annosmitallinen 300ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Nauti herätessä, aterioiden välissä, ennen nukkumaanmenoa tai milloin tahansa kun haluat nostaa proteiinin saantia.

1 x tasainen MP annosmitallinen (suuri) painaa 26g.

Ainesosat

Maito Proteiini Konsentraatti*, Heraproteiini Isolaatti*, Kaakaojauhe (Suklaa), Aromit (maustetut versiot), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]), Väriaine (Punajuuriväri [Strawberry Cream]). *Maidosta.

Ravitsemustietoa

Per 30g
Energiaa: 110.4Kcal
Proteiinia (kuiva-aineena): 26.0g
Proteiinia (sellaisenaan): 25.3g
Hiilihydraatteja: 1.0g
Rasvaa: 0.6g

Ravintosisältö voi vaihdella hieman eri makujen välillä.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Milk And Whey (näyte)

Valitse kuva

Total Milk And Whey (näyte)