• Gluten Free

    Gluten Free

Total Milk and Whey

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 22.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

46,07 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Total Milk & Whey yhdistää Maito Proteiini Konsentraatin ja Heraproteiini Isolaatin loistavaksi seokseksi joka voidaan nauttia ennen aterioita tai nukkumaanmenoa.

Käyttämälla korkealaatuisia matalassa lämpötilassa prosessoituja hitaasti ja nopeasti imeytyviä proteiinin lähteitä saadaan ihanteellinen seos hitaita ja nopeita proteiineja. Hitaasti vapautuva maitoproteiini tarjoaa pitkittyneen aminohappojen lähteen mikä ehkäisee kudosten hajoamista, kun taas nopeasti toimiva heraisolaatti tukee lihasmassan kasvua tarjoamalla välittömästi käytettäviä aminohappoja. Sekoittamalla nämä kaksi loistavaa proteiinin lähdettä tarjoaa ensiluokkaisen aminohappoprofiilin ja varmistaa että saat ihanteellisen ravinteiden määrän sekä palautumiseen että kasvuun.

Total Milk & Whey sisältää yli 86 grammaa proteiinia ja tekee siitä erittäin proteiinipitoisen tuotteen joka sisältää vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Maitoproteiinin ja Heraisolaatin suhde on standardisoitu 60:40 jolloin tiedät tarkalleen kuinka paljon saat eri proteiininlähteitä annoksessa. Molemmat proteiinin lähteet ovat tunnettuja loistavasta mausta ja sekoittuvuudesta mikä tekee Total Milk & Whey:sta miellyttävän, rahanarvoisen ja ravinteikkaan urheilulisän.

Tiesitkö että voit ostaa näytteen tästä tuotteesta? Jos haluat kokeilla tuotetta ennen sen ostamista klikkaa tästä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 60:40 suhde Maito Proteiinia ja Heraisolaattia
  • Loistava maku ja sekoittuvuus
  • Voi estää kudosten hajoamista ja edistää lihasmassan kasvua

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 1 suuren mitallisen (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ei sovellu vegetaristeille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Suklaa & Minttu Maku: Proteiinisekoitus (92%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito)), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Suklaa Maku: Proteiinisekoitus (92%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito)), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Proteiinisekoitus (96%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito)), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Proteiinisekoitus (100%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito)), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Proteiinisekoitus (96%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiini-isolaatti (Maito)), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 30g
Energiaa: 110.4Kcal
Proteiinia (kuiva-aineena): 26.0g
Proteiinia (sellaisenaan): 25.3g
CarbHiilihydraatteja: 1.0g
Rasvaa: 0.6g

Ravintosisältö voi vaihdella hieman eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Milk and Whey

Valitse kuva

Total Milk and Whey