• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Total Peptide

Jopa 30% alennusta tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Jopa 30% mysteerialennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: MYSTEERI

Kuinka paljon alennusta sinä saat...?

Tarjous on voimassa keskiyöhön 24.01.2017 asti. Alennuksen määrä vaihtelee 15% ja 30% välillä. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

57,59 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX® Total Peptide on kehittynyt, hitaasti vapautuva proteiiniseos joka auttaa tukemaan lihasten kasvua ja palautumista. Yhdistämällä laadukkaita proteiinin lähteitä ja peptidimuodossa olevia aminohappoja MP MAX® Total Peptide tarjoaa tasaisen lähteen välttämättömiä ravinteita jotka tukevat maksimaalista kudosta rakentavaa toimintaa. Hyödyntämällä kolmesta eri proteiinin lähteestä saatavia eri imeytymis-asteita voidaan varmistaa tasainen aminohappojen saanti, mikä tukee entisestään proteiinin imeytymistä ja lihasten kasvua, sekä auttaa ehkäisemään kudosten hajoamista. Lisätyt peptidimuodossa olevat aminohapot tukevat palautumista ja kasvua imemällä vettä ja ravinteita sekä tukemalla glykogeenin uudelleen synteesiä.

Arvokkaiden ravinteiden imeytymistä ruoansulatukseen on tuettu lisäämällä tuotteeseen Lactospore® ja Digezyme® ainesosia. Lactospore® on probioottien tehostaja jonka on tutkittu tehostavan ruoansulatuskanavan elinten toimintaa, kun taas Digezyme® voi parantaa ruoansulatusjärjestelmää ja edistää proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien imeytymistä. Molemmat ainesosat ovat ihanteellisia kaikille jotka ylläpitävät proteiinipitoista ruokavaliota.

MP MAX® Total Peptide on ravitsemuksellisesti edistyksellinen ja loistavan makuinen proteiinilisä kaikille jotka haluavat kasvattaa lihaksia bioaktiivisten ja helposti sulavien ainesten kautta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Loistavan makuinen ja sekoittuu helposti
  • Sisältää peptidiliittyneitä aminohappoja
  • Yli 35g eri proteiineja per annos

Suositeltu käyttö

Sekoita 2 mitallista (noin 50g) 200-350ml:aan vettä tai maitoa ja nauti välittömästi. Parhaan tuloksen saamiseksi lisää vesi ennen jauhetta sheikkeriin tai blenderiin. Suositeltu annostus 2-3 kertaa päivässä. Nauti tuote heti herättyäsi, ruokailujen välissä tai kun tarvitset lisää proteiinia.

Ainesosat

Proteiini Seos (Heraproteiinikonsentraatti*, Maitoproteiinikonsentraatti, Kananmunan valkuainen,Emulgointiaine: Soijalesitiini), Vähärasvainen kaakaojauhe (Chocolate), Glutamiini (vehnästä), Pellavansiemenjauhe, Keskipitkäketjuiset triglyseridit, Aromit, Mineraaliseos (Suola, Tri-Fosfaatti, Magnesiumoksidi, Ferric Pyrophosphate, Sinkkioksidi, Kupariglukonaatti, Mangaanisulfaatti, Kaliumjodidi), Sakeutusaine (ksantaanikumi), Väriaine (Curcumin - Banana, Punajuuriväri - Strawberry), Vitamiini Seos (dekstroosimonohydraatti, askorbiinihappo, E-vitamiini-asetaatti,Niasiiniamidi, Biotiini, A-vitamiini-asetaatti, Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Foolihappo, Kolekalsiferoli, Tiamiinihydrokloridi, Riboflaviini, B12-vitamiini), Makeutusaine (sukraloosi), Entsyymiseos (Amylase, Protease, Beeta-D-galaktosidaasi, Lipaasi, Cellulase), Probiootti (Bacillus coagulans). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 50g:
Energiaa: 845kj
Energiaa: 202kcal
Proteiinia: 35.1g
Hiilihydraatteja: 3.7g
joista sokeria: 2.3g
Rasvaa: 5.0g
joista tyydyttyneitä: 0.2g
Ravintokuiti: 1.1g
Natrium: 0.291g

Lisäksi sisältää per 50g:
Glutamiinipeptidi: 1500mg
Pellavansiemen: 1412.5mg
Lactospore®: 100 miljoonaa
Digezyme®: 50mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Total Peptide

Valitse kuva

Total Peptide