• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

True MRP

Meal Replacement

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 22.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

28,79 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX® True MRP on ateriankorvike seos joka on suunniteltu tarjoamaan kaikki ateriasta saatavat ravinteet yhdessä juomassa.

Jokainen 80g annos sisältää massiiviset 40g hitaasti vapautuvaa proteiinia joka varmistaa että lihaksesi saavat tasaisen määrän aminohappoja pitkällä aikavälillä. Proteiini auttaa korjaamaan ja kasvattamaan kudosta käytettäessä yhdessä säännöllisen urheilurutiinin kanssa ja on tärkeää että nautit sitä riittävän määrän päivässä. Tuotteeseen on lisätty yli 20g of hiilihydraatteja jotka on saatu matalan GI-tason kaurasta ja ohrasta. Matalan GI-tason hiilihydraatit tarjoavat lisäksi hitaasti vapautuvaa energiaa joka palaa todennäköisemmin energiana entä varastoituu kehoon rasvana.

MP MAX® True MRP sisältää lisäksi runsaasti terveellisiä välttämättömiä rasvoja. Terveelliset rasvat voivat auttaa useissa tärkeissä kehon toiminnoissa kuten sydämen, immuunijärjestelmän ja hermoston terveellisessä toiminnassa. Tuotteeseen on lisäksi lisätty laaja valikoima Vitamiineja & Mineraaleja jolloin normaalista ruoasta saatavat mikroravinteet voidaan toistaa.

MP MAX® True MRP:n hienostunut mikro- ja makroravintosisältö tekevät siitä vertaansa vailla olevan ateriankorvikkeen sillä se tarjoaa kaikki normaalin aterian hyödyt samalla kun sen tasapainoinen kaloritaso tukee aktiivista elämäntyyliä.

Tiesitkö että voit ostaa näytteen tästä tuotteesta? Jos haluat kokeilla tuotetta ennen sen ostoa klikkaa tästä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Yli 40g of proteiinia per sachet
  • Lositava maku & välittömästi sekoittuva
  • Low GI Hiilihydraatteja Kaurasta & Ohrasta
  • Välttämättömiä rasvahappoja pellavansiemenestä & MCT:stä
  • Kattava valikoima Vitamiineja & Mineraaleja

Suositeltu käyttö

True MRP on suunniteltu nautittavaksi missä tahansa. Lisää 1 sachet 500-600ml:aan vettä tai maitoa. Parhaiden tulosten saamiseksi sekoita MP Max Sheikkerillä.

Ainesosat

Proteiini Seos (Heraproteiinikonsentraatti*, Heraproteiini-isollaatti*, Maitoproteiini-isolaatti, Emulgointiaine: Soijalesitiini), Ohrajauho, Vähärasvainen kaakaojauhe (Chocolate), Kaurajauho, Aromit, Sakeutusaine (Ksantaanikumi), Pellavansiemenjauho, Keskipitkäketjuiset triglyseridi, Väriaine (Punajuuriväri [Strawberry], Kurkumiini [Banana]), Sitruunahappo (Strawberry), Ruoansulatusentsyymit (Bromelain, Papaiini), Makeutusaine (Sukraloosi), Mineraaliseos (Kaliumkloridi, Trikalsiumfosfaatti, Magnesiumoksidi, Ferric Pyrofosfaatti, Mangaanisulfaatti, Sinkkioksidi, Kupariglukonaatti, Kaliumjodidi, Natriumseleniitti), Vitamiini Seos (C-vitamiini, E-vitamiini, Nikotiiniamidi, Dekstroosimonohydraatti, Ca-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Riboflaviini, Foolihappo, B12-vitamiini, d-Biotin). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 80g Sachet:
Energiaa: 294.0cal
Proteiinia: 40.1g
Hiilihydraatteja: 22.8g
joista sokeria: 3.4g
Rasvaa: 4.6g
joista tyydyttyneitä: 0.5g
joista monotyydyttymättömiä: 2.0g
Ravintokuitu: 4.7g
Natrium: 0.096g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

True MRP

Valitse kuva

True MRP