• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Vegan Blend

Proteiinisekoitus vegaaneille

Maku
Pakkaus
Määrä

JOPA 50% ALENNUSTA 50 SUOSIKISTA | Koodia EI tarvita.

JOPA 50% ALENNUSTA 50 MYYDYIMMÄSTÄ TUOTTEESTAMME! | Alennuskoodia EI tarvita.

Voit säästää jopa 50%, sillä olemme alentaneet 50 myydyimmän tuotteemme hintoja. Tarjous sisältää mm. Impact Whey Proteinin, pähkinävoin, Omega 3 -kapselit sekä kreatiinimonohydraatin.

Alennuskoodia EI tarvita, sillä hinnat ovat jo valmiiksi alennettuja, joten voit yhdistää muihin tarjouksiimme.

Tarjous voimassa keskiyöhön 19.01.2017 asti. 

OSTA NYT

Ovh: 24,39 € 17,07 € Säästä: 7,32 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Vegan Blend vegaaniseos on?

Vegan Blend yhdistää herneproteiini-isolaatin, riisiproteiinin ja hamppuproteiinin ensiluokkaiseksi vegaaniproteiinijauheeksi joka sisältää täyden valikoiman välttämättömiä aminohappoja sekä yli 22g proteiinia per annos.

Vegan Blend vegaaniseoksen hyödyt?

Edistyksellinen seos maidottomia proteiinin lähteitä takaa erinomaisen yhdistelmän aminohappoprofiileja ja varmistaa näin että saat tärkeitä ravinteita. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita ja niiden saanti ravinnosta voi auttaa kehoa rakentamaan ja ylläpitämään lihasmassaa yhdessä jäsennellyn treeniohjelman ja ruokavalion kanssa. Vegaaniseos on loistava haaraketjuisten aminohappojen lähde (BCAA) kuten Leusiinin, Isoleusiinin ja Valiinin joiden on kaikkien todettu vaikuttava lihasten kasvuun.

Kasviperäisen koostumuksensa vuoksi, tuote on myös loistava ravinteiden lähde kuten vitamiinien, mineraalien, välttämättömien rasvahappojen ja kuidun. Tuotteessa käytetyt ainekset ovat GMO-vapaita ja tuote on luontainen, loistavan makuinen keino nauttia proteiinipitoisia juomia ilman maitoa tai soijaa.

Vegan Blend sisältää myös DigeZyme®, joka on ensiluokkainen ruoansulatusentsyymisekoitus joka auttaa ruoasta saatujen ravinteiden imeytymistä ja lisättynä Vegaaniseokseen se edesauttaa kehoa hyödyntämään tuotteen proteiinit tehokkaasti.

Kenen tulisi käyttää Vegan Blend vegaaniseosta?

Vegan Blend on täydellinen proteiinijauhe-vaihtoehto kaikille vegaaneille urheilijoille tai salilla kävijöille.

Milloin Vegan Blend tuotetta tulisi käyttää?

Suosittelemme tuotteen käyttöä heti liikuntasuorituksen jälkeen tai mikäli päivän aikana tarvitset lisää proteiineja.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Sopii vegaaneille
 • Yli 22g proteiinia per annos
 • Täysi aminohappoprofiili
 • Ruskea riisi, herne ja hamppuproteiini

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 3/4 suurta mitallista (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Suklaa Maku: Proteiinisekoitus (65%) (herneproteiini-isolaatti, ruskeariisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Proteiinisekoitus (73%) (herneproteiini-isolaatti, ruskeariisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi)

Ravitsemustietoa

Per 30 g annos:

Energiaa: 472kJ
Energiaa: 113kcal
Proteiinia: 22.6g
Hiilihydraatteja: 3.7g
Rasvaa: 0.9g

Ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessasi maustettu versio tuotteen proteiinisisältö vähenee noin 3% ja Chocolate-maussa 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(4 Arvostelut)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Vegan Blend

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

Maku:

5

Tehokkuus:

4

Ensimmäinen proteiinijauhe joka on oikeasti hyvänmakuinen sekoitettuna esim puuroon. En ole vielä maistanut sitä sellaisenaan mutta sopii hyvin smoothieihin ja puuroon. Suklaanmaku on aito ja täyteläinen mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Vatsa ottaa hyvin vastaan eikä siinä mitään ongelmia. Pieni jälkimaku jää suuhun. Mitan koko voisi olla yhden annoksen koko, niin silloin ei tarvitsisi mitata 3/4 mittaa.

Goes Well With:

vaan

Mon May 02 13:23:19 BST 2016 mukaan

Ehdoton suosikki

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Paras kaikista käyttämistäni proteiinijauheista. Sekoittuu hyvin, maistuu hyvältä, eikä ärsytä vatsaa.

Goes Well With:

Sopii hyvin kaikille.

Thu Apr 07 21:46:58 BST 2016 mukaan

Ei kulinaristeille

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

4

Maku:

2

Tehokkuus:

4

Terveellistä ja luonnollista varmasti ja vegaaniudesta pisteitä mutta maussa olisi kyllä parantamisen varaa. Ruokiin sekoittamalla tätä saa kulumaan jotenkin...

Fri Apr 01 11:14:12 BST 2016 mukaan

Maistuu

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

4

Maistuu! Helppo sekoittuvuus.

Tue Sep 29 11:26:46 BST 2015 mukaan

Vegan Blend

Valitse kuva

Vegan Blend