T- Booster Pack

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

Ovh: 83,79 €

Nyt 44,20 €

Säästä: 39,59 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein T-Booster Pack yhdstää 3 tuotetta jotka on suunniteltu auttamaan lihasmassa saavuttamisessa. Pakkaus sisältää T-Matrix, D-asparagiinihappoa (D Aspartic Acid) ja Kreatiini Glukonaatti (Creatine Gluconate) tuotteet jotka tarjoavat synergisen sekoituksen joka auttaa sinua lihasmassan ja voimatasojen kasvattamisessa.

T-Matrix (Maustamaton, purkki 180) on yksi edistyksellisimmistä kudosta rakentavista tuotteista ja sen sisältämät ainesosat auttavat sinua viemään treenisi uudelle tasolle.

D-asparagiinihappo (pussi, 250g) on aminohappo jota muodostuu pääasiassa aivolisäkkeessä, hypotalamuksessa ja miehillä kiveksissä ja se toimii osana libidon ja kudosten kasvattamisessa.

Kreatiini Glukonaatti (pussi, 250g) on glukoosimolekyyliin sitoutunut kreatiinimolekyyli joka imeytyy kehoon glukoosin tavoin jolloin suurempia määriä kreatiinia saadaan lihakseen verrattuna normaaliin kreatiiniin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 3 tuotetta
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Autta täydentämään energiavarastoja

Suositeltu käyttö

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ainesosat

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ravitsemustietoa

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

T- Booster Pack

Valitse kuva

T- Booster Pack