T- Booster Pack

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

72,67 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein T-Booster Pack yhdstää 3 tuotetta jotka on suunniteltu auttamaan lihasmassa saavuttamisessa. Pakkaus sisältää T-Matrix, D-asparagiinihappoa (D Aspartic Acid) ja Kreatiini Glukonaatti (Creatine Gluconate) tuotteet jotka tarjoavat synergisen sekoituksen joka auttaa sinua lihasmassan ja voimatasojen kasvattamisessa.

T-Matrix (Maustamaton, purkki 180) on yksi edistyksellisimmistä kudosta rakentavista tuotteista ja sen sisältämät ainesosat auttavat sinua viemään treenisi uudelle tasolle.

D-asparagiinihappo (pussi, 250g) on aminohappo jota muodostuu pääasiassa aivolisäkkeessä, hypotalamuksessa ja miehillä kiveksissä ja se toimii osana libidon ja kudosten kasvattamisessa.

Kreatiini Glukonaatti (pussi, 250g) on glukoosimolekyyliin sitoutunut kreatiinimolekyyli joka imeytyy kehoon glukoosin tavoin jolloin suurempia määriä kreatiinia saadaan lihakseen verrattuna normaaliin kreatiiniin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 3 tuotetta
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Autta täydentämään energiavarastoja

Suositeltu käyttö

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ainesosat

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Ravitsemustietoa

Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekohtaisilla sivuilla.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

T- Booster Pack

Valitse kuva

T- Booster Pack