Woman's Fitness Bundle

25% alennus uusille asiakkaille!

25% superalennus ensimmäisestä ostoksestasi! Käytä kassalla koodia: UUSI25

Lisää tuotteet ostoskoriisi ja käytä koodia kassalla. Huomiothan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisän, jotta UUSI25 koodi toimii.

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€. Tarjous ei koske tuotepaketteja. Alennusmyyntien aikana uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. 

OSTA NYT

76,75 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Huomio: Tuotepakkaus saattaa olla erilainen kuin kuvassa

'Naisten Fitness Bundle' on valmistettu erityisesti aktiivisille naisille ja siinä yhdistyvät Elle-sarjan parhaat tuotteet. Lisäravinteet tukevat toisiaan ja tarjoavat ravinteet jotka auttavat sinua pysymään terveänä sekä nostamaan yleistä kuntotasoasi. Pakkauksen lisäravinteet auttavat lisäksi sinua pysymään energisenä harjoittelun ajan sekä säilyttämään alhaisen rasvatason.

Keskeiset hyödyt? 'Naisten Fitness Bundle' on suunniteltu erityisesti naisille ja se koostuu kuudesta lisäravinteesta jotka edesauttavat terveyttä ja hyvinvointia. Samalla nämä korkeatasoiset tuotteet auttavat sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi sekä säilyttämään hoikan vartalon ja terveellisen elämäntyylin.

Sisältö:

Elle True Diet (Chocolate Silk makuinen, 1800g): Erinomainen sekoitus ravinteita jotka edistävät palautumista.

Elle Thermopure (90 capsules): Vahva thermogeeninen sekoitus joka edesauttaa rasvanpoistoa ja nostaa energiatasoja ja elinvoimaisuutta.

Elle Virtue Bar (Double Chocolate maku, 1 x 12 bars): Tämä herkullinen jogurtissa kasteltu muropatukka sopii täydellisesti aterioiden välisiin houkutuksiin.

Myprotein Blender Bottle: Korkealaatuinen sheikkeri jossa on ainutlaatuinen sekoitusteknologia joka tekee sheikeistä entistäkin samettisempia.

MAKUJA SAATTAA PYSTYÄ VAIHTAMAAN ILMAN ILMOITUSTA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Tarjoaa sarjan tuotteita jotka auttavat vähentämään kehon rasvapitoisuuksia
  • Suunniteltu tarjoamaan lisäravinteita jotka edesauttavat rasvattoman lihasmassan kehitystä
  • Erinomaista arvoa rahalle

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Woman's Fitness Bundle

Valitse kuva

Woman's Fitness Bundle