PALKKAPÄIVÄ! SÄÄSTÄ 42% LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 20VUOTTA
50% AMINOHAPOISTA JA VITAMIINEISTA

Pahoittelut, tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta

MUUT ASIAKKAAT OSTIVAT SEN SIJAAN

MyLight Bar

Herkullisen makuinen, pehmeä rakenteinen ja runsas proteiininen herkku

  • Kasvissyöjä
EUR

MyLight Bar

Herkullisen makuinen, pehmeä rakenteinen ja runsas proteiininen herkku

  • Kasvissyöjä
EUR

Määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Säästä 40% lähes kaikesta | KOODI: 20VUOTTA

Säästä 42% lähes kaikilla koodilla: 20VUOTTA

*Ei koske valikoituja tuotteita, kuten uutuusvaatteita, näytteitä tai tuoteuutuuksia.

Osta nyt

Pikatoimitus saatavilla
Tilaa ennen klo 20 niin toimitamme tilauksen seuraavana arkipäivänä (ennen klo 14 viikonloppuisin ja juhlapyhinä). Toimitus mahdollista useimpiin Englannin osoitteisiin.

Mitä voin tehdä mikäli en ole täysin tyytyväinen tilaukseen?

Mitä muut asiakkaat ostivat:

Arvostelut

Overall Rating : 3.67 / 5 (6 Arvostelut)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Heikko

Patukan maku kaukana suklaasta, koostumus kuiva kuin sahanpuru. Rehellisesti sanottuna mahdollisesti huonoin patukka mihin törmännyt

Goes Well With:

Eipä tule juurikaan mieleen kenelle sopisi

Oliko tästä apua?

Kehno

Patukka on kuiva kuin sahanpurusta tehty. Makuna suklaa ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Koostumus aivan kauhea. Toista kertaa en näitä osta, älä osta sinäkään joka tätä arvostelua luet

Goes Well With:

Oikeastaan vain heille joilla ruokavalio on niin pahasti pielessä että se kaatuu kunnon proteiinipatukasta. Toisaalta myös itse-tuhoisille yksilöille jotka haluaa nauttia elämästä vielä vähemmän

Oliko tästä apua?

Odotettua parempi patukka

Yllättävän hyvänmakuinen patukka ja miellyttävä koostumus. Jotkut protskupatukat ovat tosi tiiviitä ja jauhoisia, tämä ei ollut lainkaan sellainen, vaan erittäin ilmava ja vähän fugdemainen koostumukseltaan. Om myös juuri sopivan kokoinen välipalaksi, ja siinä on tarpeeksi syötävää! Jos on jotain mitä pitää moittia, niin nämä näemmä vähän sulavat lämpimissä lämpötiloissa, ja voin kuvitella että lämpimänä näitä ei pysty syömään ilman että tarrautuvat kuin liima käärepaperiin ja käsiin ym. Kun pakettini saapui oli selvää että patukkalaatikko oli ollut yhdellä kyljellään jonkin aikaa kuljetuksen aikana varmaan vähän korkeammassa lämpötilassa, kun kaikissa patukoissa koko patukkamassa oli kokonaan pakkautunut toiseen päätyyn, ja "jämähtänyt" viilentyessään siihen. Eli patukat eivät pitäneet muotoaan kuljetuksessa perille asti. Tilasin sillä hetkellä ainoan tarjouksessa olevan maun mikä oli sitruuna-juustokakku, ja haluan maun puolesta ehdottomasti kokeilla muitakin makuja, varsinkin suklaa kiinnostaa. Iso peukku tälle!

Goes Well With:

Kaikille jotka tarvitsevat kevyitä välipaloja missä on kuitenkin korkea proteiinipitoisuus. Sopii myös vähähiilariseen ruokavalioon.

Oliko tästä apua?

Erinomainen

Suklaa testattu, aijon tilata jatkossakin. Hämmästyttävän hyvän makuinen ja speksit kunnossa, 5/5!
Goes Well With:
Kaikille jotka välttelee turhia hh

Oliko tästä apua?

Suklaa

Ylivoimaisesti paras patukka mitä olen testannut vähähiilihydraattisista vaihtoehdoista. Näitä popsin erittäin mieleläni! Ei tarvitse edes vettä kyytipojaksi, nam! SUOSITTELEN!
Goes Well With:
Karppaajille

Oliko tästä apua?

Aivan mahtavia

Aivan mahtavia proteiinipatukoita. Eritäin suuri bonus suklaakuorrutteen puuttumisesta. Sopii myös vähälaktoosista ruokavaliota noudattaville, tai ei ainakaan omaa vatsaani ole vaivannut. Makuina testattu mansikka-vanilja, manteli-vanilja, sitruuna-juustokakku ja omena-kaneli. Omena-kanelissa omenanpalat omaan makuuni hieman liian suuria. Aluksi suosikkini oli mansikka-vanilja. Sitruuna-juustokakku maistui mielestäni aluksi hieman oudolle, mutta yllättäen se on nyt noussut uudeksi suosikikseni. Suosittelen.
Goes Well With:
Kaikille

Oliko tästä apua?