Elle Blender Bottle Mini

Paakuttomat seokset

25% alennusta koko sivustolla + ILMAINEN Hydrator-pullo | Käytä koodia ALE25

Nyt 25% alennusta koko sivustollamme koko viikonlopun ajan. Tarvitsetko lisää proteiinijauheita, aminohappoja, välipaloja tai vaikka urheiluvaatteita?

Plus ilmainen Limited Edition Defeat the Heat shaker kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa 07.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

2,89 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

The Elle Blender on markkinoiden kehittynein shaker jonka avulla saat vaivattomasti tasaisia juomia. Tämä 400ml pullo vie vain vähän tilaa salikassissasi mikä tekee siitä ihanteellisen shakerin ollessasi liikkeellä. Tuote on ihanteellinen Elle True Diet jauheen sekoittamiseen ja paakuttoman juoman valmistamiseen.

Sisällä oleva kierrekuula toimii vispilän tavoin ja estää paakkujen syntymisen hajoittamalla jauheen tasaisesti valitsemaasi nesteeseen pulloa sekoitettaessa.

Tiivis kierrettävä kansi estää sisältöä vuotamasta ja leveä nokka sekä kannen muotoilu takaavat monia vaivalloisia sekoittimia helppokäyttöisemmän muotoilun. Elle Blender Bottle on käytännöllisellä ja tyylikkäällä käteen sopivalla muotoilullaan sekä 400ml tilavuudeltaan markkinoiden ergonomisin pullo; käytännöllisyyttä ja tyyliä!

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ihanteellinen korvaamaan sähkökäyttöisen sekoittimen
  • Tiivis, vuotamaton muotoilu
  • Helposti puhdistettava

Suositeltu käyttö

HUOMIO: Älä käytä tätä tuotetta kuumien tai lämpimien nesteiden kanssa. Kuuman tai lämpimän nesteen lisääminen suljettuun säiliöön aiheuttaa ylipaineen ja saattaa aiheuttaa kannen ja/tai korkin yllättävää avautumista ja sisällön ulos roiskumista. Suosittelemme aina kannen poistamista tuotetta pestäessä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Elle Blender Bottle Mini

Valitse kuva

Elle Blender Bottle Mini