Globe Gripz™

Earth

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! Jopa 75% alennusta + ilmainen shaker

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! 

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition Shaker kaupan päälle kaikkiin yli 85€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita. Lisäämme lahjan automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 85€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Ovh: 36,89 €

Nyt 31,35 €

Säästä: 5,54 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

The Earth Globe Gripz™. 73mm on samaa kokoa kuin tennis- tai krikettipallo. Tämä koko on täydellinen urheiluharjoitteluun ja erittäin miellyttävä kämmentä vasten. Ne sisältävät ainutlaatuisen 'all-digit thick grip'in sopien lähes mihin tahansa harjoitukseen lisäten pitoa ja tarjoten vaihtelua treeneihisi.

Globe Gripz™ on valmistettu korkealaatuisesta elastomeerisesta polymeeristä, joka takaa, etteivät tuotteet hajoa, ne on helppo pitää puhtaana ja suunniteltu käytettäväksi yleiseen standardiin (1”) ja Olympic (2”) tankojen ja käsipainojen kanssa.

Ne voidaan asentaa muutamassa sekunnissa ja käyttää mukavasti kaikentyyppisten tankojen, 25mm 32mm halkaisijaltaan, kanssa.

Hyödyt

  • 73mm - leveämmälle otteelle
  • Tehty korkelaatuisesta elastomer polyesterista
  • Voidaan käyttää yhdessä tankojen, kahvakuulien ja kaapeleiden kanssa

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Globe Gripz™

Valitse kuva

Globe Gripz™